.
Trenutno
Music mix
Društvo

Druga po redu Arhitura

05.10.2018.

Šestog oktobra, na nekoliko lokacija, Oktobarh organizuje posete koje otkrivaju arhitektonsku i istorijsku vrednost određenih objekata u Novom Sadu. 

.

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa objektima neoklasicizma, moderne i savremene arhitekture, o njenom nastanku, ko ih je i kada projektovao, koje su im bile namene, kako su izgledali ranije, koji je značaj objekata u kojima se nalazite na državnoj i regionalnoj arhitektonskoj sceni.

Oktobarh je niz događaja posvećenih arhitekturi - predavanja, projekcije filmova, diskusije, tribine, organizovanih od strane studenata arhitekture u nameri da ljudima van prakse približe značaj i mogućnosti ove profesije, a studente arhitekture upoznaju sa profesionalnim arhitektima i njihovim iskustvima tokom dizajniranja i realizovanja projekata. 

Kroz predavanje stručnjaka, studenti mogu stvoriti realniju sliku o "životu posle fakulteta" i kako izgleda život projekta od dizajna, preko pregovora sa investitorima, rada na gradilištu, pregovora sa izvođačima radova, do saradnje sa građevinskim inženjerima.

Na repertoaru prve subote oktobra očekuju vas događaji na lokacijama poput Startit Centru Novi Sad, Spomen-zbirki Pavla Beljanskog, Galeriji Matice srpske a više informacije potražite na ovom linku


.
Panel diskusija nazvana "Imaš li preduzetnički mindset?" biće održana u sredu 19. juna od 19.30 u Eđšegu.
.
Smeta nam kiša, smeta nam kad je pretoplo, ali poprilično smo sigurni da su ovonedeljni događaji više nego poželjni..
.
Ekologija je najozbiljnija tema kojom ćemo morati da se pozabavimo na putu ka Evropskoj uniji, a ta tema ne dobija ni malo prostora…
Program
Kalendar događaja
Jun 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?