...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Muzika

Z++ u subotu u Hali 2, uskoro stižu Vojko V i Zoster

08.02.2023.

Jedan od najaktivnijih koncertnih prostora u Novom Sadu, Kulturni centar Hala 2 na Novosadskom sajmu, u narednom periodu donosi nekoliko zanimljivih koncerata.

.

Kako su najavili organizatori, jedan od najperspektivnijih izvođača savremene hrvatske i regionalne scene Z++ nastupiće 11. februara u Hali 2. Popularni izvođač u karijeri je objavio dva albuma, "18++" iz 2019. i "zauvijek" koji je izašao krajem 2020. godine. Iste večeri, kako je najavljeno, nastupiće Rođeni, kao i Nihil & Axle. Cena ulaznica iznosi 1.390 dinara i mogu se pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.

Mesec dana kasnije, 11. marta, u Hali 2 nastupiće popularni hrvatski reper Vojko V. Splitski muzičar i producent koji se, prvo kao Vojko Vrućina, afirmisao kroz delovanje u grupama Dječaci i Kiša metaka, od 2018. neguje izuzetno uspešnu solo karijeru, što je potvrđeno i na brojnim dosadašnjim nastupima u Srbiji. Cena ulaznica za ovaj koncert iznosi 1.190 dinara.

Nešto kasnije, 31. marta, u KC Hala 2 nastupiće i jedan od najpopularnijih bendova u regionu, mostarski Zoster. Ovaj bend nedavno je objavio novi studijski album “Najgori” i kreće sa promocijom tog izdanja po regionu.

Ulaznice za koncerte u Hali 2 svi zainteresovani mogu nabaviti na Gigstix prodajnim mestima.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Bogat koncertni program u Hali 2

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

.

Dobre stvari nastaju iz uživanja

Zvonimir Husnjak (25), poznatiji pod umetničkim imenom Z++, osiječki je treper i producent. Muzikom je počeo da se bavi od…

.

Veliki broj događaja u junu na Novosadskom sajmu

Edo Maajka, Vojko V i Sara Jo održaće tokom juna nastupe u Hali 2 Novosadskog sajma. Kako su najavili organizatori,…

.

Prva postava regionalne trep & hip hop ekipe stiže na Exit

Do sada objavljenom spisku izvođača na ovogodišnjem Exitu pridružuju se poznata regionalna trep i hip hop imena, kao što su…

.

Arsenal fest 2019: Završno veče uz velika imena

Arsenal Fest 09 završen je rano ujutro u nedelju nakon savršene letnje noći tokom koje je oko 10.000 posetilaca moglo…

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo