...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Muzika / Festivali

Sve što treba da znate o MMF-u na Divčibarama

29.07.2024.

Mountain Music fest ili skraćeno MMF na Divčibarama biće održan sledećeg vikenda, odnosno od 2. do 4. avgusta. Bogat celodnevni program očekuje sve koji žele da se opuste u šumi, na čistom vazduhu. 

.

"Na tri bine imamo raznovrstan program. Na glavnoj bini nastupaju Kruz Roudi, Mile Kekin, Who See, Partibrejkers, Zoster, Neno Belan, Vojko V i mnogi drugi. Na Vinilu, bini za naše rezidente, nastupaju Afrofox, DJ Silky, DJ Peppe, White City Soul, Timbe i drugi, dok će na Brezi muziku puštati Nevena Jeremić, Ana Uzelac, Nikola Vemić, Marko Milosavljević i drugi", kaže za Oradio Matija Trifković, direktor festivala. 

Ono što vas izdvaja od drugih festivala jeste to što imate celodnevni program i što ste porodični festival. Šta posetiocu mogu da očekuju pored muzičkog sadržaja ove godine?

Na MMF-u su uvek bili podjednako važni dodatni sadržaji kao i muzički, tako da nas ove godine očekuje jedna novina, a to je da ćemo dodatne sadržaje imati dva dana, u subotu i nedelju, 3. i 4. avgusta. Tu će biti više od 30 radionica koje su podeljene u kategorije avantura i sport, kreativne radionice, popularna nauka i umetnost. Tu su različite radionice od slikarstva i vajarstva, preko joge i avantura parka, pa do razgovora o rakiji. 

Još jedna novina ove godine je i novi sistem plaćanja. Kako će to funkcionisati?

Uveli smo “cashless” sistem plaćanja. Cilj je da omogućimo posetiocima da što lakše funkcionišu na festivalu. Na samom festivalu posetioci mogu da preuzmu svoju karticu na koju će uplaćivati kredit i sva plaćanja na festivalu obavljaju sa njom, bilo da se radi o hrani i piću, bilo da se radi o kačketima i majicama ili sladoledu, na taj način olakšavamo kupovinu svih proizvoda. 

mmf divcibare 2

Kakva je situacija sa smeštajem na Divčibarama tokom trajanja festivala?

Svi smeštajni kapaciteti na Divčibarama će sigurno biti popunjeni. Ako neko to do sada nije uradio, bilo bi dobro da što pre nađe smeštaj. MMF je za ovih devet godina porastao dovoljno da popuni sve kapacitete na Divčibarama. Naravno, i mi nudimo naš festivalski kamp, pa ako neko još uvek nije našao smeštaj, može da se smesti u kampu. 

Kako do ulaznica?

Od četvrtka, 25. jula su dostupne samo jednodnevne ulaznice i koštaju 2.000 dinara za petak, 2.500 dinara za subotu i 1.000 za poslednji festivalski dan, odnosno nedelju. Iste cene važiće i na ulazu. 

Da li je organizovan neki prevoz do festivala?

Prevoz je organizovan sa Divčibara, a ne iz drugih gradova. Pošto je festival takav kakav jeste i pošto je za različite starosne kategorije, mi smo organizovali prevoz na svakih pola sata koji će putovati od centra Divčibara do ulaza na festival i svi posetioci mogu besplatno da iskoriste tu mogućnost. 


Alma Kovčić

Foto: mmf.rs

Tagovi

Možda te još zanima:

.

MMF: Velike regionalne zvezde ovog avgusta na Divčibarama

Osmi Mountain Music Fest (MMF-a) održaće se od 11. do 13. avgusta na Divčibarama. Posetioce očekuje 20 izvođača iz Srbije…

.

Mountain Music Fest: Ah, ta kiša!

Vremenske prilike tokom proteklog vikenda nisu išle na ruku organizatorima divčibarskog Mountain Music Festa (MMF). Zbog kiše je otkazan dobar…

.

Mountain music fest: Muzika i još mnogo toga

Mountain Music Fest ili kraće MMF će i ove godine biti održan na Divčibarama, na ski stazi Crni vrh, od…

.

Više od pedeset filmova na 22. Filmskom frontu

Međunarodni festival kratkometražnog igranog filma Filmski front počinje u četvrtak 24. oktobra u Kulturnom centru Novog Sada i trajaće do…

.

Bogat muzički i umetnički program na TAKT festivalu

Većina kompozicija, posebno u rok muzici, obično počinje akustičnom gitarom. Kada autor želi da kompozicija zadrži taj originalni vajb, suočava…

.

Razumećemo se kad se upoznamo

Prošlog vikenda u Beogradu je održan šesti FaLaFel festival, dvodnevni festival jevrejske i izraelske LGBTQI+ kulture. Program festivala obuhvatao je…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo