...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

MMF: Velike regionalne zvezde ovog avgusta na Divčibarama

27.07.2023.

Osmi Mountain Music Fest (MMF-a) održaće se od 11. do 13. avgusta na Divčibarama. Posetioce očekuje 20 izvođača iz Srbije i regiona, ali i brojni prateći sadržaji po kojima je ovaj festival već prepoznat.

.

Ovogodišnje izdanje MMF-a sasvim sigurno će obeležiti nastupi velikih regionalnih zvezda kao što su Darko Rundek, Goblini, Rambo Amadeus, KKN, Zoster, Bjesovi, Prti Bee Gee... To je dokaz koliko se festival razvio tokom godina i postao prepoznat i van zapadne Srbije. Iako je publika MMF-a navikla na gitarski zvuk, ove godine nas čekaju i brojna iznenađenja, kaže PR festivala Teodora Aćimović.

"Tu će biti i MKDSL sa svojim dobro poznatim projektom Kluboslavija i tu očekujemo jednu odličnu žurku na otvorenom. Tu su i dve bine u šumi, Vinil i Breza ,gde ćemo slušati DJ-eve poput Peđe Radovića, Nevene Jeremić, Lutona i White City Soula koji tradicionalno dolazi na naš festival", kaže naša sagovornica.

Kako se festival održava na planini, pored ski staze, dnevni deo programa je organizovan tako da na najbolji mogući način doživite sve što Divčibare mogu da ponude. Upravo je ovaj deo programa ono što ovaj festival odvaja od drugih.

mmf3 jpeg

"Prateći programi su postali nešto prepoznatljivo za naš festival. Tokom celog dana imamo različite radionice i za decu i za starije. Od avantura parka, mračne šume, do kreativnih radionica pravljenja stvari od drveta. Tu je i crtanje, body art, ekologija... Sve to kako bi posetioci probudili svoju kreativnost i ekološku svest", kaže Teodora.

Kako su Divčibare u poslednjih nekoliko godina postale jedna od najpopularnijih zimskih destinacija u našoj zemlji, putevi koji vode do ove visoravni na Maljenu su sređeni pa je put mnogo prijatniji.

mmfvinilstejdz jpg

"Ako vam Divčibare, možda, deluju daleko, tamo stižete nakon par sati vožnje, a tu su i autobusi koja polaze iz Beograda ili Valjeva u nekoliko termina tokom dana. Pored autobusa, tu i lokalni taksisti koji mogu da vas prevezu za neku okej cenu, i veoma su dostupni", zaključuje naša sagovornica.

M. L.

foto: promo

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Short Reports u novom formatu kreću na turneju

Novosadski bend Short Reports započeo je novo poglavlje sa novom postavkom benda koju čine Nemanja Velimirović, vokal i gitara, i…

.

Panel diskusija o pločama

Američki kutak Novi Sad obeležava Record Store Day uz panel diskusiju sa zanimljivim sagovornicima. U petak 19. aprila sa početkom…

.

Biografski filmovi - novi holivudski trend

Možemo slobodno reći da su biografski filmovi obeležili filmsku godinu za nama - pored "Openhajmera" o čijem kvalitetu najbolje govori…

.

Daze: Od kaver benda do Hali Gali kompilacije

Priliku da se njihova pesma "A ti, da ti" nađe na, sada već kultnoj, kompilaciji Hali Gali 2, koja predstavlja presek…

.

Atheist Rap u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

Slavljenički koncert novosadske pank-rok grupe Atheist Rap biće održan u subotu 6. apruila u KC Hala 2 na Novosadskom sajmu.

.

Ida Prester: 20 godina ljubavi i dobre energije

Regionalna indie pop ikona Ida Prester će zajedno sa bendom Lollobrigida održati dva koncerta, 4. i 5. aprila, u beogradskom Domu omladine.…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Za i protiv

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo