...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Muzika / Festivali

MMF: Velike regionalne zvezde ovog avgusta na Divčibarama

27.07.2023.

Osmi Mountain Music Fest (MMF-a) održaće se od 11. do 13. avgusta na Divčibarama. Posetioce očekuje 20 izvođača iz Srbije i regiona, ali i brojni prateći sadržaji po kojima je ovaj festival već prepoznat.

.

Ovogodišnje izdanje MMF-a sasvim sigurno će obeležiti nastupi velikih regionalnih zvezda kao što su Darko Rundek, Goblini, Rambo Amadeus, KKN, Zoster, Bjesovi, Prti Bee Gee... To je dokaz koliko se festival razvio tokom godina i postao prepoznat i van zapadne Srbije. Iako je publika MMF-a navikla na gitarski zvuk, ove godine nas čekaju i brojna iznenađenja, kaže PR festivala Teodora Aćimović.

"Tu će biti i MKDSL sa svojim dobro poznatim projektom Kluboslavija i tu očekujemo jednu odličnu žurku na otvorenom. Tu su i dve bine u šumi, Vinil i Breza ,gde ćemo slušati DJ-eve poput Peđe Radovića, Nevene Jeremić, Lutona i White City Soula koji tradicionalno dolazi na naš festival", kaže naša sagovornica.

Kako se festival održava na planini, pored ski staze, dnevni deo programa je organizovan tako da na najbolji mogući način doživite sve što Divčibare mogu da ponude. Upravo je ovaj deo programa ono što ovaj festival odvaja od drugih.

mmf3 jpeg

"Prateći programi su postali nešto prepoznatljivo za naš festival. Tokom celog dana imamo različite radionice i za decu i za starije. Od avantura parka, mračne šume, do kreativnih radionica pravljenja stvari od drveta. Tu je i crtanje, body art, ekologija... Sve to kako bi posetioci probudili svoju kreativnost i ekološku svest", kaže Teodora.

Kako su Divčibare u poslednjih nekoliko godina postale jedna od najpopularnijih zimskih destinacija u našoj zemlji, putevi koji vode do ove visoravni na Maljenu su sređeni pa je put mnogo prijatniji.

mmfvinilstejdz jpg

"Ako vam Divčibare, možda, deluju daleko, tamo stižete nakon par sati vožnje, a tu su i autobusi koja polaze iz Beograda ili Valjeva u nekoliko termina tokom dana. Pored autobusa, tu i lokalni taksisti koji mogu da vas prevezu za neku okej cenu, i veoma su dostupni", zaključuje naša sagovornica.

M. L.

foto: promo

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Summer3p - urbani bastion Subotice

Duže od dve decenije traje subotički festival elektronske muzike "Summer3p". Ovogodišnje 21. izdanje održava se narednog vikenda, od 26. do…

.

Lufthansa: Klupski nastupi su stvarniji

Šestočlani bend Lufthansa, osnovan 2020. godine u Severnoj Makedoniji, već je postao značajan akter na regionalnoj muzičkoj sceni. Sastav čine…

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. jula

Sredina jula donosi nam nekoliko zanimljivih događaja.  

.

Luka Rajić: Putovanje kroz kreativni proces

Debitantski album "Deca novog milenijuma" Luke Rajića, jednog od najperspektivnijih pop kantautora i izvođača na regionalnoj muzičkoj sceni, izlazi u…

.

Joker Out: Snovi se ostvaruju

Joker Out su uspeli za svega nekoliko godina da poruše sve granice. Jedan bend iz Slovenije je postao poznat širom…

.

Nova Energija na EXIT-u: Tam i Jymenik o muzici, prijateljstvu i supermoćima

Novu dimenziju pop zvuka na domaću scenu donose dve mlade autorke tam & Jymenik, koje su poslednje večeri ovogodišnjeg EXIT…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 12:00 Leto na O radiju

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo