...
TRENUTNO19:30 - 19:45Pesma dana

Muzika / Festivali

MMF: Velike regionalne zvezde ovog avgusta na Divčibarama

27.07.2023.

Osmi Mountain Music Fest (MMF-a) održaće se od 11. do 13. avgusta na Divčibarama. Posetioce očekuje 20 izvođača iz Srbije i regiona, ali i brojni prateći sadržaji po kojima je ovaj festival već prepoznat.

.

Ovogodišnje izdanje MMF-a sasvim sigurno će obeležiti nastupi velikih regionalnih zvezda kao što su Darko Rundek, Goblini, Rambo Amadeus, KKN, Zoster, Bjesovi, Prti Bee Gee... To je dokaz koliko se festival razvio tokom godina i postao prepoznat i van zapadne Srbije. Iako je publika MMF-a navikla na gitarski zvuk, ove godine nas čekaju i brojna iznenađenja, kaže PR festivala Teodora Aćimović.

"Tu će biti i MKDSL sa svojim dobro poznatim projektom Kluboslavija i tu očekujemo jednu odličnu žurku na otvorenom. Tu su i dve bine u šumi, Vinil i Breza ,gde ćemo slušati DJ-eve poput Peđe Radovića, Nevene Jeremić, Lutona i White City Soula koji tradicionalno dolazi na naš festival", kaže naša sagovornica.

Kako se festival održava na planini, pored ski staze, dnevni deo programa je organizovan tako da na najbolji mogući način doživite sve što Divčibare mogu da ponude. Upravo je ovaj deo programa ono što ovaj festival odvaja od drugih.

mmf3 jpeg

"Prateći programi su postali nešto prepoznatljivo za naš festival. Tokom celog dana imamo različite radionice i za decu i za starije. Od avantura parka, mračne šume, do kreativnih radionica pravljenja stvari od drveta. Tu je i crtanje, body art, ekologija... Sve to kako bi posetioci probudili svoju kreativnost i ekološku svest", kaže Teodora.

Kako su Divčibare u poslednjih nekoliko godina postale jedna od najpopularnijih zimskih destinacija u našoj zemlji, putevi koji vode do ove visoravni na Maljenu su sređeni pa je put mnogo prijatniji.

mmfvinilstejdz jpg

"Ako vam Divčibare, možda, deluju daleko, tamo stižete nakon par sati vožnje, a tu su i autobusi koja polaze iz Beograda ili Valjeva u nekoliko termina tokom dana. Pored autobusa, tu i lokalni taksisti koji mogu da vas prevezu za neku okej cenu, i veoma su dostupni", zaključuje naša sagovornica.

M. L.

foto: promo

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Norveška šuma: Važne su pesme

Kada je Murakami objavio knjigu "Norveška Šuma" 2007. godine sigurno nije imao na umu da će njegovo delo, opet inspirisano…

.

Nove Brazde za novu scenu

Treće izdanje underground festivala "Make Vojvodina Emo Again" u organizaciji Rebuild kolektiva, biće održano 3. februara u Crnoj Kući. Uz…

.

Nedeljni vodič od 29. januara do 4. februara

Grad Novi Sad 1. februara slavi rođendan, pa vas stoga očekuje nekoliko interesantnih događaja. Pored toga, prvu nedelju februara obeležiće…

.

Gluma mi je pomogla da se oslobodim strahova

Muzika i gluma su dve, može se reći, komplementane umetnosti. Znamo puno glumaca koji imaju sluha ili pevača koji su…

.

Nostalgija za vremenom koje nismo doživeli

O tome zašto je muzika koja je nastala pre četiri ili pet decenija popularna i danas, uprkos aktuelnoj muzici koja…

.

Vredi pročitati "MusicQuake: The Most Disruptive Moments in Music"

PR i bend menadžerka Branislava Kolarov za ovu nedelju preporučuje knjigu koja bi mogla da bude interesantna svim ljubiteljima muzike.…

  • 19:10 Vredi pročitati
  • 19:20 Tehnologija
  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 RetroTips

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo