...
TRENUTNO13:20 - 13:30Tehnologija

Muzika / Festivali

Outlook festival i promo žurka u NS

14.05.2015.

Predstavljamo vam osmi po redu Outlook festival u Hrvatskoj. Ugostili smo Šefa iz novosadske organizacije "Baseline" koji nam je najavio promotivnu žurku festivala zakazanu za petak 22. maja u Borisovom ateljeu i otkrio nam čime će obradovati najsrećnije posetioce na Petrovaradinskoj tvrđavi. 

.

Foto: Outlook festival Facebook

Outlook festival potiče iz Velike Britanije. Nastao je 2008. kao dubstep festival i zanimljivo je da je prve godine bilo više izvođača nego posetilaca, dok danas ovaj muzički događaj broji između 15 i 20 hiljada posetilaca.

More, sunce, žurke na plaži, tvrđavi i žurke na brodovima su, pored sjajnog lajnapa, ono što najviše privlači mlade ljude željne dobrog provoda na ovom značajnom događaju.

"Ovde sam da predstavim Outlook festival, vodeći svetski festival bejs muzike i saundsistem kulture, koji se dešava prvog vikenda septembra, od 2. do 6. u Puli. Tačnije, koncert otvaranja se dešava 2. septembra u Pulskoj areni, na kom, između ostalih, nastupaju SBTRKT, Jurrasic 5, i Roni Size sa Reprazent-om, a sam festival se odigrava u Štinjanu, mestu pored Pule gde se nalazi tvrđava Ponta Krišto. Od 3. do 6. septembra na ovoj lokaciji nastupaju velike zvezde hip-hopa, dramenbejsa, regea, dab muzike i dabstepa", otkrio nam je Šef, koji je član promo ekipe ovog festivala za Novi Sad.

Ulaznice se mogu kupiti putem Entrio sistema na sajtu: www.entrio.hr. Cena komplet ulaznice je 88 evra. Bilo bi dobro da se na vreme organizujete jer su u pitanju privilegovane ulaznice za ex YU posetioce, dok su za englesku publiku dosta skuplje.

Outlook festival 2015. Novi Sad Launch Party u Borisovom ateljeu na Petrovaradinskoj tvrđavi ugostiće Digitron Soundsystem iz Zagreba sa svojim originalnim, ručno pravljenim saundsistemom prilagođen za dab i rege frekvencije, tako da ne može da ošteti sluh posetilaca, ali je bas na njemu mnogo jak, glasan i prija ljubiteljima ovakvog zvuka.

Pored pionira saundsistema na Balkanu nastupiće i dobro vam poznata lokalna ekipa Baseline-a i Sub:tribe-a. Cena ulaznice za ovaj događaj iznosiće 200 dinara pre ponoći i 300 dinara posle, a Šef nas je jako prijatno iznenadio ekskluzivnom informacijom da će posetioci ove promotivne žurke imati šansu da osvoje i ulaznice za sam Outlook festival! Vidimo se gore! :)

D.V.

 

Ceo snimak razgovora možete poslušati ovde:


Možda te još zanima:

.

Grace Jones na otvaranju Dimensions festivala

Dimensions festival iz Pule objavio je imena prvih izvođača, a sudeći po onome što je najavljeno sledi nam još jedno…

.

"Tusta" je film o stavu!

Dugo očekivani muzički dokumentarac "Tusta" hrvatskog reditelja Andreja Korovljeva ulazi u završnu fazu snimanja. Ekipa fima je neke od poslednjih…

.

Pula: sajam knjiga koji spaja

   Knjiga, strip, muzika i film obeležiće 20. po redu sajam, tematski u vezi sa stogodišnjicom od početka Prvog svetskog rata.…

.

Četiri mačke na krovu dok u pozadini svira punk džez

Bend Jolly Little Bunch osnovan je 2017. godine u Novom Sadu. U bendu su Dragutin Šuković Šule (gitara/vokal), Marko Ramone Vanović…

.

Nedeljni vodič od 25. do 31. marta

Poslednja nedelja marta donosi u Novi Sad veliki broj interesantnih događaja, među kojima je najviše koncerata.

.

Nedeljni vodič od 18. do 24. marta

Ove nedelje vas očekuje dosta zanimljivih događaja, tu su razni koncerti, žurke, stand up večeri, radionice i izložbe.

  • 13:00 Pre podne na O radiju
  • 13:10 Vredi pročitati
  • 13:20 Tehnologija
  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo