...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Kristali i Debeli Precjednik na Kontra Festu

17.08.2016.

Kontra Fest na kom će nastupiti Kristali, Zbogom Brus Li, Downstroy i Debeli Precjednik biće održan od četvrtka 25. do subote 27. avgusta u bašti Pozorišnog kluba u Bečeju.

.

U želji da organizuju festival koji će biti obeležen žanrovskom raznovrsnošću rok kulture, gde će pored poznatih autorskih bendova nastupati i manje poznati bendovi iz Srbije i regiona i na kom će posetioci osim muzičkog programa uživati i u drugim sadržajima, Gradsko pozorište i Mighty Mighty Bechejs organizuju Kontra Fest.

Ove godine festival otvara dokumentarni filma o kultnom bečejskom sastavu Eva Braun u četvrtak 25. avgusta. Nakon filma nastupiće još uvek mlad i neafirmisan bend Mac tire iz Novog Sada i čuveni beogradski pop rok sastav Kristali. Druge festivalske večeri na binu će se popeti bečejski sastav Rout 66, zatim novobečejski rokeri Skladište 58 i kultni novosadski punkburaši Zbogom Brus Li.

U subotu 27. avgusta program je rezervisan za malo tvrđi zvuk, a nastupaju metal core bendovi Okto iz Bečeja, koji čine nekadašnji članovi benda Bloodline i dobropoznati Kikinđani Downstroy. Pored njih tu će biti i bečejski pankeri Fiskalni račun, koji će promovisati novi studijski materijal, te osiječke zvezde Debeli Precjednik.

Program festivala svake večeri počinje od 21 čas. Ulaznice za sva tri dana možete da kupite za 600 dinara, a jednodnevne karte su redom 300, 200 i 300 dinara i možete da ih kupite u Gradskom pozorištu u Bečeju.

J. Ž.

Možda te još zanima:

.

Kontra fest za ljude koji cene alternativne vrednosti

Četvrti "Kontra Fest" očekuje vas 30. i 31. avgusta u bašti Pozorišnog kluba u Bečeju. I ovog puta u organizaciji…

.

Kontra fest: Inat je najbolji lek

Siniša Tomić iz grupe mladih ljudi koja pod imenom Mighty mighty bechejs već godinama drži Bečej na mapi mesta za…

.

Nedeljni vodič od 21. do 27. avgusta

Pokretnica, Kontra Fest, meditacija, ples, Kritična masa...

.

Muške pilule za kontracepciju pred vratima, a još ni kondom nismo savladali

Kontracepcija iz nekog razloga nije najprijatnija tema. Kako za starije, tako i za nove generacije. Nedavno se pojavila vest da…

.

Vredi pročitati: "Kontraendorfin" i "Atlas pseudomitologije"

Autor zanimljive zbirke pesama pod nazivom "Pušenje Korone", naš sugrađanin Jovan Jakšić, preporučio nam je da ove nedelje pročitamo dve…

.

Vizelj: Kreativnost i prilagođavanje

Beogradski bend Vizelj nedavno je objavio novu pesmu i spot "Novčanice". Radi se o drugom singlu koji je ova trojka, u…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo