...
TRENUTNO16:00 - 22:00Music mix by Anja

Muzika / Festivali

Džez zvuk dominira ovogodišnjim Terminalom

28.06.2018.

Terminal Music & Arts Festival biće održan 29. i 30. juna u Somboru, na dve bine. Sve koji se zapute u Sombor očekuje bogat muzički program, ali i izložbe, tribine, projekcije filmova na otvorenom i likovne radionice. 

.

Prve večeri na glavnoj bini u renoviranom prostoru letnje scene "Kabare", nastupiće  izraelski džez velikan Avishai Cohen sa svojim novim projektom "1970", detroitska funk ikona i bivši član kultnog Funkadelic benda Amp Fiddler, koji nastupa sa basistom Stuartom Zenderom, nekadašnjim basistom benda Jamiroquai.

Drugo veče Terminala obojiće muzika Aleksandre Dende, naše jazz umetnice iz Njujorka, jedan od najpoznatijih austrijskih bendova Sofa Surfers proslaviće 20 godina postojanja, nakon čega će nastupiti elektro džez indi bend iz Budimpešte Žagar.

Nastavak muzičkog programa, kao i prethodne godine, obe večeri očekuje nas na Late night stageu na kanalu u prirodi u kafeu De Sol, gde nastupaju DJ Christian Loefler, predstavnik berlinske elektro scene i Chancha Via Circuito iz Buenos Ajresa.

Terminal Music & Arts Festival istrajava u viziji da razvija i promoviše umetnost, kulturu, kreativnost, stvara spone između posetilaca i izvođača, podstiče inspiraciju, avanturu.

Svi organizovani događaji osim muzičkog dela Terminal Music & Arts festivala su besplatni za sve posetioce, a karte za muzički deo festivala možete kupiti na GigsTix prodajnim mestima.

A. K.

Možda te još zanima:

.

Devet godina O radija

Pre devet godina održane su 23. Zimske olimpijske igre. Aleksandar Doba je pre devet godina bio prva osoba u istoriji…

.

EcoMan 2023: I Oradio u trci za očuvanje prirode

Posle uspešne prve EcoMan trke, koja je održana u septembru prošle godine, udruženje Zeleni Sad odlučilo je da ovaj događaj…

.

Zoom kafica o karijeri u HR-u

Ako te zanima karijera u HR-u, a ne znaš šta sve ona tačno podrazumeva, ili ako te zanima šta radi…

.

Vibro-akustičko inženjerstvo - novi master program

Univerzitet u Novom Sadu, prvi na ovim prostorima, otvara master program za vibro-akustičko inženjerstvo.U okviru ovog programa možete se opredeliti…

.

Prijavi se na BASF Innovation Hub

Prijave za konkurs iz oblasti održivog razvoja BASF Innovation Hub otvorene su do 30. septembra u ponoć.

.

Amazon protiv lažnih ocena

Amazon je blokirao oko 3.000 online prodavaca koji su povezani sa 600 kineskih elektronskih brendova. Amazon navodi da to nije anti-kineska…

  • 14:00 Eko linija
  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 22:00 DiskOradio

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo