...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika

Album nedelje: Shoplifters - Secret New World

29.08.2019.

Tajni svet moćne četvorke!

.

Novosadski pank rokeri pod imenom Shoplifters oglasili su se novim, trećim po redu albumom "Secret Free World". Izdanje krasi 11 poletnih i veoma originalnih pesama snimljenih tokom marta 2019. u novosadskom studiju Fluid Noise. Za produkciju su zaslužni Aleksandar Jovanović (Everbeatz) i Shoplifters, a za artwork je bila zadužena Viktoria Čikoš. Album otvara pesma "Erase", a tu su još i numere kao što je "Overdoser", "Saved By The Bell", "Wrong", "Familiar Song", "Do Better", "Secret Free World", ali i "Everybody's Nobody's Fool" za koju su objavili i spot. Većinu tekstova za pesme potpisuje glavni gitarista i osnivač benda, Vojin Vučić. Album bismo mogli i da okarakterišemo kao zvuk zrelih pank rok godina koje iskusno služe muzičarima, kako bi napravili što bolje pesme. Takav je slučaj sa novosadskom, moćnom, četvorkom: Nenadom, Vojinom, Mlađom i Ćatom.

Spot za pesmu "Everybody's Nobody's Fool"

Novi album benda Shoplifters na vinilu potpisuje čak pet izdavača: Brassneck Records (VB), Waterslide Records (Japan), PopKid Records (SAD), Bartolini Records (Španija) i White Russian Records (Holandija). Takođe, album je dostupan i na kaseti, zaslugom beočinske Underground Disco ekipe.

gh789 jpg

Kradljivci pank rok srca: Nenad, Vojin, Mlađa i Ćato

Promocija albuma “Secret Free World” biće održana 31. avgusta u Novom Sadu. Pored Novog Sada, Shoplifters će u sklopu promocije albuma posetiti i Sombor dan ranije, 30. avgusta, a u septembru će se zaputiti u Nemačku gde će obići Berlin i Dortmund.
 
D.M.

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo