...
TRENUTNO14:00 - 15:00Superoperater

Lifestyle / Web

Obrišite svoj Instagram nalog privremeno ili zauvek

04.11.2016.

VAŽNO: Iako je ovaj tekst objavljen još 2016. godine, sve ono što tu piše i dalje važi. Proverili smo, radi i u decembru 2021! I još nešto, takođe veoma važno - ovo nije jedino što može da se pročita na našem sajtu. Srećno sa brisanjem naloga :)


.

Ako ste odlučili da obrišete svoj Instagram nalog i ne možete da nađete opciju, postoji rešenje i veoma je jednostavno. Samo pratite sledeće korake.

Kako obrisati Instagram nalog privremeno?

Prijavite se na svoj Instagram nalog preko računara. Otvorite ovu stranicu i zatim iz padajućeg menija odaberite razlog privremenog brisanja Instagram naloga. Pojaviće se polje za lozinku, unesite je i nakon toga kliknite crveni taster "Temporary disable account". Ako privremeno obrišete, tj. onemogućite, Instagram nalog, sve slike, lajkovi, komentari itd. će se čuvati i možete se uvek vratiti. Ali, za vreme dok vam je Instagram nalog onemogućen niko neće moći da ga nađe i vidi.

INSTAGRAM VRAĆA HRONOLOŠKI PRIKAZ OBJAVA

NEĆETE VEROVATI, ALI I LINKOVI SU NA INSTAGRAMU

Kako obrisati Instagram nalog trajno?

Prijavite se na svoj Instagram nalog preko računara. Otvorite ovu stranicu pa iz padajućeg menija odaberite razlog trajnog brisanja Instagram naloga. Pojaviće se polje za lozinku, unesite je, a zatim kliknite crveni taster "Permanently delete my account".

Nakon ovoga vaš nalog više neće biti dostupan i sve što ste imali na njemu se briše. Niko neće moći da ga vidi više niti pronađe, a ni pristupi direktno sadržaju koji je postojao.

Izvor: Saznajnovo

Tagovi

Možda te još zanima:

.

WhatsApp uvodi tekstualne poruke koje možeš videti samo jednom

WhatsApp je u najnovijoj beta verziji predstavio i jednokratne tekstualne poruke. Kada vam stigne ova poruka, dobijate obaveštenje da se poruka ne…

.

Kako trajno izbrisati naloge

Sajt justdelete.me posvećen je surferima sa poteškoćama prilikom brisanja naloga sa internet korisničkih servisa.

.

Instagram nije sklonio obrisane fotografije

Nezavisni istraživač bezbednosti aplikacija Saugat Pokharel nagrađen je sa 6.000 dolara za otkrivanje baga u Instagramu zbog kojeg se obrisane fotografije…

.

Povrati obrisana obaveštenja

Undo opcija postoji u različitim oblicima i programima, ali šta raditi slučajno obrišete važno obaveštenje na telefonu, a u poslednjem…

.

I Viber dobio automatsko brisanje slika

Nakon što je društvena mreža Instagram uvela opciju instant fotografija, ona je stigla i na Viber. Viber će od sada…

.

WhatsApp će omogućiti brisanje poruka

Nova verzija aplikacije za razmenu potuka WhatsApp aplikacije, doneće dve veoma tražene opcije, najavili su proizvođači.

  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Superoperater
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo