...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

Kako trajno izbrisati naloge

01.09.2020.

Sajt justdelete.me posvećen je surferima sa poteškoćama prilikom brisanja naloga sa internet korisničkih servisa.

.

Ukoliko vas bombarduju obaveštenjima i ponudama sajtovi koje ste odavno "penzionisali", justdelete.me preko direktorijuma URL adresa olakšava briasnje nepoželjnih naloga.

U zavisnosti od servisa, postoje četiri nivoa težine uklanjanja vašeg naloga: lako, umereno, teško i nemoguće. Savetujemo surferima da, pre nego što otvore nalog na nekom od internet servisa, posete justdelete.me i provere koliko će uklanjanje naloga biti teško ukoliko se predomisle.

Na ovom sajtu postoji i generator lažnih profila, ukoliko vas mrzi da svaki put izmišljate novo ime. Sajtove kojih nema na njihovoj listi možete dodati kontaktom na justdelete.me i tako obogatiti njihovu bazu.

Sajt je besplatan i podržava najpopularnije operativne platforme.

Možda te još zanima:

.

WhatsApp uvodi tekstualne poruke koje možeš videti samo jednom

WhatsApp je u najnovijoj beta verziji predstavio i jednokratne tekstualne poruke. Kada vam stigne ova poruka, dobijate obaveštenje da se poruka ne…

.

Instagram nije sklonio obrisane fotografije

Nezavisni istraživač bezbednosti aplikacija Saugat Pokharel nagrađen je sa 6.000 dolara za otkrivanje baga u Instagramu zbog kojeg se obrisane fotografije…

.

Povrati obrisana obaveštenja

Undo opcija postoji u različitim oblicima i programima, ali šta raditi slučajno obrišete važno obaveštenje na telefonu, a u poslednjem…

.

I Viber dobio automatsko brisanje slika

Nakon što je društvena mreža Instagram uvela opciju instant fotografija, ona je stigla i na Viber. Viber će od sada…

.

WhatsApp će omogućiti brisanje poruka

Nova verzija aplikacije za razmenu potuka WhatsApp aplikacije, doneće dve veoma tražene opcije, najavili su proizvođači.

.

Netflix će naplaćivati deljenje šifri

Netflix će zvanično početi da naplaćuje deljenje šifri početkom sledeće godine, stoji u oktobarskom pismu akcionarima kompanije.

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo