...
TRENUTNO15:00 - 15:10Leto na O radiju

Lifestyle / Tehnologija

Instagram vraća hronološki prikaz objava

10.12.2021.

Prvi čovek Instagrama Adam Mozeri rekao je da ta kompanija radi na verziji feeda koji će objave korisnika prikazivati hronološki. Trenutno, algoritam Instagrama objave rangira zasnovano na prioritetima korisnika. Ali više neće biti zabune, hronološki sled objava se vraća.

.

Instagram je još 2016. godine imao funkciju hronološkog sortiranja objava, da bi potom 2017. godine implementirao preporučene objave. Ova promena je u velikoj meri negativno prihvaćena od strane korisnika.

     INSTAGRAM PODSTIČE ZDRAVE NAVIKE

Aktuelni feed koristi veštačku inteligenciju za kreiranje onoga što Instagram smatra više personalizovanim objavama, a feed je zasnovan na aktivnostima korisnika.

Sugeriše se da će nova funkcija biti opciona, kako bi se korisnicima omogućilo više izbora. S druge strane, to bi korisnicima i onima koji pregledaju sadržaj olakšalo da bolje razumeju kada je neki sadržaj objavljen.

Izvor: B92


Tagovi

Možda te još zanima:

.

Snimci kraći od 15 minuta automatski postaju Reels

Tokom ovog meseca kompanija Instagram počela je da testira novu funkciju koja svaki video zapis pretvara u Reels klip koji…

.

Instagram napravio svoj font

Instagram je kreirao sopstveni font pod nazivom Instagram Sans, koji dolazi sa različitim podfontovima. Kompanija planira da koristi ovaj font…

.

Instagram testira feed preko celog ekrana

Kada otvore Instagram aplikaciju, korisnici odmah vide vertikalni sadržaj koji treba da "donese video više ispred i u centar".

.

Instagram kopira Twitter i TikTok sa novom funkcijom

Instagram testira novu funkciju, koja će korisnicima omogućiti da prikače objave na svom profilu, kako navodi TechCrunch.

.

Instagram uvodi lajk za story

Instagram predstavlja novi način na koji će korisnici reagovati i vršiti interakciju sa Story sadržajima. Od sada možemo da pošaljemo privatni…

.

Facebook i Instagram se ne povlače iz Evrope

Meta je demantovala prošlonedeljno pisanje medija o tome da će kompanija povući Fejsbuk i Instagram iz Evrope. "Meta ne želi,…

  • 13:50 Leto na O radiju
  • 14:00 Floating Sounds
  • 15:00 Leto na O radiju
  • 15:10 Pesma dana
  • 15:20 Tehnologija

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo