...
TRENUTNO14:00 - 15:00ŠpacirBećar

Lifestyle / Video igre

Twelve Minutes: Zaplet dostojan trilera

17.06.2023.

"Twelve Minutes" je mala ali izuzetno zanimljiva igra koja u sebi krije zaplete dostojne najboljih holivudskih trilera, što nije svojstveno naslovima koji su kreirani, pre svega, za mobilne telefone.

.

Igra počenje jednog popodneva kada se glavni lik, muž, vraća u svoj stan nakon posla. Dočekuje ga supruga koja ga iznenađuje vestima da je trudna. Dok počinju da proslavljaju, čovek koji se predstavlja kao policajac kuca na vrata i uhapsi ih oboje.

On optužuje suprugu da je ubila svog oca i ukrala skupoceni džepni sat pre osam godina. Policajac zatim guši muža do smrti, samo da bi se on iznenada našao ponovo na početku večeri, zarobljen u vremenskoj petlji. Ako muž umre, napusti stan ili vreme istekne, sve se vraća na početak večeri.

Vreme se resetuje na trenutak kada suprug ponovo ulazi u stan, i igrač ima slobodu da pokuša da otkrije zašto policajac sumnja da je supruga ubica, kako da spreči njeno hapšenje ili uradi nešto drugo kako bi pronašao način da prekine petlju. Ako suprug umre ili napusti stan, vreme se ponovo resetuje.

Kako bi završili igru, morate otkriti tajnu iza petlje vremena i rešiti sve misterije koje se pojavljuju tokom igre. To znači da morate da otkrijete identitet napadača, pronađete skrivene predmete i ključne informacije, do kojih ćete dođi kroz razgovor sa suprugom i drugim likovima u igri. Završetak igre nije univerzalan, već zavisi od vaših odluka i postupaka tokom igre.

Možda vam na početku igre ne bude baš najjasnije šta se od vas traži i koji je krajnji cilj, ali dajte sebi vremena. Iako glavna radnja traje samo 10 minuta u stvarnom vremenu, očekuje se da će igraču trebati između 6 i 8 sati da je završi, pa pripremite živce.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Asphalt: Koja je tajna dobrog trkačkog serijala za mobilne telefone?

Kada govorimo o trkačkim igrama, sigurno vam prvo na pamet padaju serijali kao što su Forza Horizon, Gran Turismo ili…

.

Dragon Ball FighterZ: Kultna likovi u epskim borbama

"Dragon Ball Z" je jedan od crtanih filmova koji je obeležio početak dvehiljaditih na domaćim televizijama. To je, zapravo, bio…

.

The Simpsons Game: Nije kao "Hit & Run", ali može da prođe...

Sigurno vam je prva asocijacija na video igru povezanu sa Simpsonovima legendarni "Hit & Run" iz 2003. godine. No, nakon…

.

Odrasli gejmeri sve više doživljavaju onlajn nasilje

Odrasli gejmeri su sve češće meta onlajn nasilja, koji je sa 74 odsto porastao na čak 86 odsto u poslednje…

.

Može li gejming da pomogne u poboljšanju koncentracije?

Da su video igre, kao i celokupna gejming industrija, sve više prisutni u svakodnevnom životu velikog broja ljudi, samim tim…

.

Tajna igra s prijateljima

Instagram se redovno ažurira i dobija nove opcije. Jedna od njih je i skrivena igra kojoj se može pristupiti samo…

  • 12:00 Radio Grafiti
  • 13:00 RetroTips
  • 14:00 ŠpacirBećar
  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo