...
TRENUTNO14:00 - 15:00Dnevna soba

Lifestyle / Video igre

Šta nam donosi "Call of Duty: Modern Warfare 2"?

17.09.2022.

Prethodni izdanak "Call of Duty" serijala se pojavio još 2019. godine, pa je vreme da se igračima ponudi nešto novo. Drugi nastavak "Modern Warfare" epopeje trebalo bi da ugleda svetlost dana polovinom novembra, pa je pravo vreme da na jedno mesto saberemo najbitnije informacije o ovoj igri.

.

Izadavači Activision i Infinity Ward s ponosom najavljuju da igra nema nikakve veze sa prethodnom. Kako kažu, sve je ređeno od nule, od mehanike do grafike i prilagođeno je novim konzolama. Dosta su se oslonili i na veštačku inteligenciju - mapa će konačno biti "živa" što bi trebalo da doprinese osećaju realnosti.

Napredak je, ipak, najvidiljiviji upravo na polju grafike. Iako je i protekla igra izgledala odlično, sada ćete biti u dilemi da li gledate neki film ili imate džojstik u rukama. Trejler izgleda jako primamljivo i moćno i jednostavno će vas oduvati.

Ako ste imali dileme da li će besplatna multiplejer verzija, pod nazivom "Warzone", dobiti nastavak - ne očajavajte. Tu je potpuno nova mapa, Al Mazrah, koja kombinuje pustinje i gomilu zanimljivih gradova. Gulag, mesto za borbe 2 na 2, je takođe tu, ali sa novom mehanikom i gomilom oružija rasutog širom mape.

Battle royale ima novu strukturu - igrači će biti u početku razdvojeni, dok će se zajedno boriti samo u nekim sukobima. Multiplejer donosi novi "Loadout 2.0", koji bi trebalo da proširi opcije prepravke oružja koje smo videli i prošlom naslovu. Poboljšana je i fizika - drugačije se trči, pliva...

"Call of Duty: Modern Warfare II" biće izdat 28. oktobra za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S, ali i PC na Battle.net i prvi put posle nekoliko godina Steam platformi.

(Polygon, IGN)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Godina u svetu gejminga: Elden Ring pa sve ostalo

Iza nas je još jedna uzbudljiva godina puna dobrih video igara - pored standardnih serijala, kao što su FIFA ili…

.

Imao se rašta i roditi

Otišao u penziju sa 25 godina

.

Call of Duty: Warzone - nova multiplayer zanimacija

Call of Duty serijal je napoznatiji po naslovima sa tematikom Drugog svetskog rata i to je ono što svi igrači…

.

Aplikacija koja prati krpelje

Broj krpelja ove godine znatno se povećao u odnosu na prethodne, zbog čega je stvorena aplikacija za praćenje staništa krpelja.

.

Leteći taksi, a nije u Srbiji

Saudijska Arabija se suočava sa velikim saobraćajnim zagušenjima i primorana je da pronađe efikasnija rešenja za mobilnost. Jedno od rešenja…

.

Ažurirani ChatGPT podučava matematiku i flertuje

OpenAI je predstavio najnoviju verziju tehnologije koja stoji iza njegovog AI četbota ChatGPT. Zove se GPT-4o i biće dostupan svim…

  • 12:00 U kakvoj zemlji želim da živim
  • 13:00 Pop up
  • 14:00 Dnevna soba
  • 15:00 Superoperater
  • 16:00 Music mix by Anja

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo