...
TRENUTNO18:30 - 18:45Album nedelje

Lifestyle / Video igre

Svemirska retro avantura

10.09.2022.

Ukoliko volite estetiku retro igara onda je The Captin naslov koji će vas oduševiti. Jednostavna a zanimljiva svemirska avantura će biti dostupna bespltano na Epic games prodavnici, pa iskoristite priliku da je isprobate!

.

Nalazite se u ulozi kapetana Tomasa Velmua koji je, na žalost, izgubio svoju flotu i nalazi se na pogrešnoj strani galaksijie. Za to vreme, "mračne snage" putuju ka Zemlji sa planom da je unište. Jedini koji to može da spreči je upravo, gle čuda, Tomas! Vaš zadatak je da pronašete najbrži put do kuće i spasite planetu od totalnog uništenja.

To putovanje neće biti lako. Moraćete da se borite protiv čitavih civilizacija i ulazite u svakakve sukobe. Sve odluke su prepuštene igraču - jedan pogrešan korak i ništa od spašavanja Zemlje.

Sa protivnicima se upoznajte preko kratkih ilustracija koje prati tekst - u najboljem maniru devedesetih. Onda se prelazi na samu igru - morate biti pažljivi i pratiti upustva, bez kojih igra nema nikakvog smisla. Priča će vas sama voditi dalje, a na vama je da se prepustite sporom tempu, od kog smo se i pomalo odvikli.

Kreatori su, očigledno, bili pod velikim uticajem popularnih naučno-fantastičnih naslova, poput Ratova zvezda ili Zvezdanih staza, pa vam sve što se dešava može delovati već viđeno. Ipak, ovo je mala igra, nastala bez velikih ambicija i kao takvu je treba i prihvatiti.

Ovo igru ćete moći da preuzmete besplatno od 15. do 22. septembra na Epic games prodavnici, a možete je igrati na svim poplarnim platformama.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Vorner Bros snima film "Minecraft"

Vorner Bros radi na filmu o popularnoj igrici "Minecraft". Glavnu ulogu u filmu će igrati Džejson Momoa dok je Met…

.

Descenders: Drugačija doza adrenalina

Kada pričamo o trkačkim video igrama prva asocijacija su automobili, što je i normalno. Danas ćemo ipak probati nešto drugačije…

.

Ako vam nekada dosadi Counter Strike, tu je Valorant!

Pred nama je jedan produženi vikend koji kao da je stvoren za video igre. Vreme kao da je stvoreno da…

.

Into the Breach: Robotska šahovska borba

Konačno je stiglo lepo vreme, što je idealan trenutak da se sa velikih ekrana i konzola prebacimo na mobilne telefone…

.

Mordhau: Srednjovekovna akcija

Epic Games je odlučio da nas počasti jednom akcionom poslasticom. U pitanju je naslov "Mordhau" puno krvavih borbi u blatu…

.

"Super Mario" oborio rekord u zaradi za adaptacije video igara

Animirani film "The Super Mario Bros" zaradio je za prvih pet dana projekcija u severnoameričkim bioskopima 204,6 miliona dolara, objavili…

  • 17:00 Za i protiv
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje
  • 18:45 Lampica
  • 19:00 Popodne na O radiju

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo