...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Video igre

Svemirska retro avantura

10.09.2022.

Ukoliko volite estetiku retro igara onda je The Captin naslov koji će vas oduševiti. Jednostavna a zanimljiva svemirska avantura će biti dostupna bespltano na Epic games prodavnici, pa iskoristite priliku da je isprobate!

.

Nalazite se u ulozi kapetana Tomasa Velmua koji je, na žalost, izgubio svoju flotu i nalazi se na pogrešnoj strani galaksijie. Za to vreme, "mračne snage" putuju ka Zemlji sa planom da je unište. Jedini koji to može da spreči je upravo, gle čuda, Tomas! Vaš zadatak je da pronašete najbrži put do kuće i spasite planetu od totalnog uništenja.

To putovanje neće biti lako. Moraćete da se borite protiv čitavih civilizacija i ulazite u svakakve sukobe. Sve odluke su prepuštene igraču - jedan pogrešan korak i ništa od spašavanja Zemlje.

Sa protivnicima se upoznajte preko kratkih ilustracija koje prati tekst - u najboljem maniru devedesetih. Onda se prelazi na samu igru - morate biti pažljivi i pratiti upustva, bez kojih igra nema nikakvog smisla. Priča će vas sama voditi dalje, a na vama je da se prepustite sporom tempu, od kog smo se i pomalo odvikli.

Kreatori su, očigledno, bili pod velikim uticajem popularnih naučno-fantastičnih naslova, poput Ratova zvezda ili Zvezdanih staza, pa vam sve što se dešava može delovati već viđeno. Ipak, ovo je mala igra, nastala bez velikih ambicija i kao takvu je treba i prihvatiti.

Ovo igru ćete moći da preuzmete besplatno od 15. do 22. septembra na Epic games prodavnici, a možete je igrati na svim poplarnim platformama.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

World Cup Fantasy - da se još malo nervirate...

Fantasy fudbal je postao sve popularniji u poslednje vreme, naročito kod ljubitelja Premijer lige. FIFA nam je za predstojeći Mondijal…

.

Netflix snima film po igri Gears of War

Adaptacije video igara su sve popularnije, pa tako mnogi, na primer, s nestrpljenjem čekaju HBO seriju The Last of Us. I…

.

"God of War" serijal se nastavlja u velikom stilu

"God of War" je serijal koji se vartio na veliku pozornicu ributom iz 2018. godine. Kritike su bile odlične, igrači…

.

Rising Storm: Akcija na kojoj smo svi odrasli

Drugi svetski rat je inspiracija za mnoge video igre, počev od legendarnog Call of Duty serijala. Svaki naslov koji na…

.

Fudbal automobilima, zašto da ne?

U nekoj drugoj galaksiji, gde nema Need for Speed ili Dirt serijala, postoje male trkačke igre koje imaju samo jednu…

.

Oxenfree: Jesenje horor magle

Dolazi nam jesen, kišovito i maglovito vreme - prosto idealno da se posvetimo igrama koje nam donose sličan ambijent. Oxenfree…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Kako te rade praznici ?

Oradio logo