...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Video igre

Project Winter: Igra koja će vas posvađati sa prijateljima

24.09.2022.

Multiplejer naslov "Project Winter" nedavno je obeležio zavidan jubilej - više od 2,5 miliona aktivnih igrača. Svi su oni okupljeni oko jednostavnog zadatka - da pobegnu iz zimske nedođije u kojoj se nalaze.

.

Igra je namenjena za osam igrača, kojima su podeljene uloge. Tu su oni koji treba da prežive ali i izdajice - odličan recept za zabavu. Ukoliko igrate da preživite, imate zadatak da kroz rešavanje raznih izazova dobijete mogućnost da pozovete vozila za pomoć. Možete popraviti radio, seći drveće, saditi biljke ili jednostavno po mapi tražiti skrivene objekte koji vam mogu pomoći da lakše izađete iz cele situacije.

Bez zajedničkog rada, nema bežanja! Ako se neko odvoji od tima, teško može da uradi nešto sam. Tu su i životinje koje su spremne da napadnu, ali i izdajice koje vrebaju na svakom koraku. Komunikacija među igračima je ključna, a za nju koristite upravo radio-vezu ili čet.

Izdajice imaju drugačiju ulogu. Bitno je da radite zajedno sa drugim igračima koji imaju ovu ulogu, a za to ćete imati i specijalnu radio-vezu. Cilj vam je da budete jedan korak ispred protivničkog tima i da ih sabotirate na svakom koraku.

Na mapi se nalaze razne prečice koje ćevam pomoći u tome, a na vama je da ih iskoristite. Naravno, uvek možete da su ubacite u protivnički tim i da ih pokopavate iznutra raznim lažima.

Ako okupite dobru ekipu spremnu nešto ovako, "Project Winter" je dobra platforma. Igra je sama po sebi ne znači ništa bez dobrog tima koji će snežnim pronstranstvima dati život i u krajnjoj liniji odrediti tok cele priče. Sve je na vašoj mašti a osnova je već tu!

M. L.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

World Cup Fantasy - da se još malo nervirate...

Fantasy fudbal je postao sve popularniji u poslednje vreme, naročito kod ljubitelja Premijer lige. FIFA nam je za predstojeći Mondijal…

.

Netflix snima film po igri Gears of War

Adaptacije video igara su sve popularnije, pa tako mnogi, na primer, s nestrpljenjem čekaju HBO seriju The Last of Us. I…

.

"God of War" serijal se nastavlja u velikom stilu

"God of War" je serijal koji se vartio na veliku pozornicu ributom iz 2018. godine. Kritike su bile odlične, igrači…

.

Rising Storm: Akcija na kojoj smo svi odrasli

Drugi svetski rat je inspiracija za mnoge video igre, počev od legendarnog Call of Duty serijala. Svaki naslov koji na…

.

Fudbal automobilima, zašto da ne?

U nekoj drugoj galaksiji, gde nema Need for Speed ili Dirt serijala, postoje male trkačke igre koje imaju samo jednu…

.

Oxenfree: Jesenje horor magle

Dolazi nam jesen, kišovito i maglovito vreme - prosto idealno da se posvetimo igrama koje nam donose sličan ambijent. Oxenfree…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Kako te rade praznici ?

Oradio logo