...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Video igre

Kako nova igra može da izgleda kao da je stara dve decenije?

16.04.2022.

Naslov "No More Heroes 3" do sada je bio dostupan samo na Nintendo platformi, što bi trebalo da se promeni do kraja godine, saopštio je izdavač Xseed. 

.

Foto: Promo

Činjenica da je njegova dostupnost bila prilično ograničena, doprinela je tome da prođe ispod radara većine igrača. Šteta što je tako, jer igra predstavlja jedno neverovatno nostalgično putovanje. Od mehanike, grafike, gejmpleja - sve izgleda kao da je napravljeno pre par decenija. I to je dobro, zaista dobro.

Imate jasan cilj - da uništite grupu zlih vanezamaljaca koji planiraju da razore zemlju. Do tada, morate da se izborite za vrh liste plaćenih ubica, što znači da treba da ubijete druge plaćene ubice. Gomilu njih. Zaista dovoljno za sate i sate zabave.

Likovi su prilično generični i nećete ih se sećati kada završite sa igrom. Ono što je dobro su borbe, koje su zaista zabavne. Imate i nekoliko specijalnih opcija, poput zaustavljanja vremena.

Ceo univerzum u kome se krećete deluje kao neka matora igra. Tu je gomila strelica koje vam govore gde da se krećete, ali i tona sporednih misija poput košenja trave. Ovaj deo ponekad može biti zaista naporan, ali treba ih izdržati.

Kada se sve sabere i oduzme igra je osrednje dobra. Neće vas smoriti, ali neće biti ni nešto čemu ćete se vraćati sa vremena na vreme.

M. L.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Prvoklasna svemirska misterija

Ove zime sve je nekako u znaku misterija. Publika je jednostavno poludela za filmom "Glass Onion: A Knives Out Mystery",…

.

Age of Empires: Serijal koji je definisao žanr

Ova godina nam je donela gomilu jubileja u svetu gejminga, a jedan njih je i 25 godina od izlaska prvog…

.

World Cup Fantasy - da se još malo nervirate...

Fantasy fudbal je postao sve popularniji u poslednje vreme, naročito kod ljubitelja Premijer lige. FIFA nam je za predstojeći Mondijal…

.

Netflix snima film po igri Gears of War

Adaptacije video igara su sve popularnije, pa tako mnogi, na primer, s nestrpljenjem čekaju HBO seriju The Last of Us. I…

.

"God of War" serijal se nastavlja u velikom stilu

"God of War" je serijal koji se vartio na veliku pozornicu ributom iz 2018. godine. Kritike su bile odlične, igrači…

.

Rising Storm: Akcija na kojoj smo svi odrasli

Drugi svetski rat je inspiracija za mnoge video igre, počev od legendarnog Call of Duty serijala. Svaki naslov koji na…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo