...
TRENUTNO22:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Video igre

Kako nova igra može da izgleda kao da je stara dve decenije?

16.04.2022.

Naslov "No More Heroes 3" do sada je bio dostupan samo na Nintendo platformi, što bi trebalo da se promeni do kraja godine, saopštio je izdavač Xseed. 

.

Foto: Promo

Činjenica da je njegova dostupnost bila prilično ograničena, doprinela je tome da prođe ispod radara većine igrača. Šteta što je tako, jer igra predstavlja jedno neverovatno nostalgično putovanje. Od mehanike, grafike, gejmpleja - sve izgleda kao da je napravljeno pre par decenija. I to je dobro, zaista dobro.

Imate jasan cilj - da uništite grupu zlih vanezamaljaca koji planiraju da razore zemlju. Do tada, morate da se izborite za vrh liste plaćenih ubica, što znači da treba da ubijete druge plaćene ubice. Gomilu njih. Zaista dovoljno za sate i sate zabave.

Likovi su prilično generični i nećete ih se sećati kada završite sa igrom. Ono što je dobro su borbe, koje su zaista zabavne. Imate i nekoliko specijalnih opcija, poput zaustavljanja vremena.

Ceo univerzum u kome se krećete deluje kao neka matora igra. Tu je gomila strelica koje vam govore gde da se krećete, ali i tona sporednih misija poput košenja trave. Ovaj deo ponekad može biti zaista naporan, ali treba ih izdržati.

Kada se sve sabere i oduzme igra je osrednje dobra. Neće vas smoriti, ali neće biti ni nešto čemu ćete se vraćati sa vremena na vreme.

M. L.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Nova Evil Dead igra: Flešbek na horore osamdsedetih

Do kraja godine bi trebalo da se na striming platformi HBO Max pojavi "Evil Dead Rise", novi naslov u ovom…

.

EA Sports napušta FIFA brend

FIFA 23 će biti poslednji naslov u popularnom serijalu fudbalskih igara. Posle tri decenije, partnerstvo između EA Sportsa i svetske…

.

Sifu: Kung fu osveta

Nema tog ljubitelja video igara koji ne voli dobru tučnjavu na ekranima. A još kada ta tučnjava dobije neki smisao,…

.

Nintendo Switch Sports: Rekreacija na ekranu

Wii Sports je krajem prve decenije 21. veka postao neverovatan hit, koji je zaludeo igrače širom sveta. Sada je pred…

.

eFootball dobija preko potrebne ispravke

Konamijeva igra, koja je spiritualni naslednik PES-a, sledeće nedelje dobija update koji bi trebalo da reši mnoge problemi sa kojima…

.

Kako pametno odabrati polovan auto

Automobil nije neophodan za život, ali ga znatno olakšava. Nema brige o redu vožnje autobusa, nema plaćanja skupih vožnji taksijem.…

  • 20:00 Škripa
  • 21:00 Izbor iz programa RTV
  • 22:00 Music Mix by Bea

Anketa

Da li ste vratili život na podešavanja pre korone?

Oradio logo