...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Leto na Viberu

14.07.2022.

Jedna od najpopularnijih platformi za komunikaciju na svetu, Rakuten Viber, donosi kombinaciju zabavnih i korisnih funkcija koje će vam ovo leto učiniti još zabavnijim.U želji da korisnicima omogući trenutke razonode, ali i kvalitetan interaktivni sadržaj za četovanje, Viber je lansirao širok spektar sezonskih AR objektiva stikera i čestitki.

.

Viber je predstavio AR objektive u septembru 2021. godine i od tada su milioni korisnika sa zadovoljstvom koristili neku od brojnih okvira za ulepšavanje ili gejming interakciju. Za ovo leto Viber predstavlja 11 tematskih objektiva kroz koje će svako moći da oseti čari leta, gde god se našao. Prekrijte se cvećem, uronite u morski svet, sunčajte se ili se zakopajte u pesku, surfujte na nepreglednim talasima… Otkrijte ovo i još mnogo toga prostim klikom na ikonicu duha na Viber kameri i prosledite ih prijateljima i porodici.

 


Kako leto nudi brojne prilike da zajedno slavimo lepe povode, Viber će vas i u tome podržati kroz poseban izbor prigodnih čestitki koje će svakome kome ih pošaljete sigurno izmamiti osmehe. Nakon Međunarodnog dana poljubaca 6. jula i Svetskog dana čokolade 7. jula, čekaju nas Međunarodni dan emodžija 17. jula i Svetski dan prijateljstva 30. jula. 

Za mnoge ljude astrologija je samo zabava, dok je neki drugi vide kao smernice. Ovog leta očekuje vas kosmičko predviđanje i iz Viberovog letnjeg horoskopa.

 

Izvor: B 92


Tagovi

Možda te još zanima:

.

Gen Z posmatra kako njihovi stariji otkrivaju internet i mimove

Ako pitate starije pripadnike Generacije Z, reći će da u početku beše Fejsbuk. Milenijalci će reći da je postojao i…

.

Viber lansira Poslovne pozive

Rakuten Viber najavljuje lansiranje Poslovnih poziva – rešenja koje je napravljeno tako da unapredi komunikaciju između biznisa i korisnika unutar aplikacije.…

.

Viber objavio partnerstvo sa platformom Spotify

Partnerstvo će omogućiti korisnicima Vibera popuste i besplatni probni period na premijum pretplatu jedne od vodećih globalnih muzičkih striming platformi.

.

Viber uvodi pretplatu

Najpopularnija aplikacija za dopisivanje u Srbiji odlučila je da uvede pretplatu.

.

Jer sa platom odavno ne ide

Uskoro će vam Viber biti dovoljan da plaćate račune.

.

Rab: Malo ostrvo koje ne može da dosadi

Hrvatsko ostrvo Rab sjajan je izbor ako od letovanja očekujete mir, udobnost i savršen prirodni ambijent, bez puno noćnog provoda…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo