...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Viber uvodi pretplatu

21.04.2023.

Najpopularnija aplikacija za dopisivanje u Srbiji odlučila je da uvede pretplatu.

.

Aplikacija Viber je odlučila da uvede pretplatu nazvanu Viber Plus, a Crna Gora je prva zemlja na svetu koja dobija premijum uslugu za 1,99 dolara mesečno.

Pretplata uključuje korišćenje aplikacije bez reklama, pristup stikerima koji se plaćaju, promenu ikonice aplikacije i tehničku podršku uživo.

Budući korisnici Viber Plus aplikacije dobiće i verifikacioni bedž uz profilnu sliku, kojim aplikacija potvrđuje da su oni premijum pretplatnici.

Rakuten je napomenuo da pretplata nije obavezna, ali da će oni koji se odluče za nju imati pogodnosti koje korisnici bez pretplate nemaju.

Opcija će se prvo pojaviti na telefonima korisnika u Crnoj Gori, Češkoj, Kuvajtu, Švajcarskoj i Australiji, a kasnije će biti dostupna širom sveta.

Izvor:www.nova.rs

Možda te još zanima:

.

Viber objavio partnerstvo sa platformom Spotify

Partnerstvo će omogućiti korisnicima Vibera popuste i besplatni probni period na premijum pretplatu jedne od vodećih globalnih muzičkih striming platformi.

.

Leto na Viberu

Jedna od najpopularnijih platformi za komunikaciju na svetu, Rakuten Viber, donosi kombinaciju zabavnih i korisnih funkcija koje će vam ovo…

.

Jer sa platom odavno ne ide

Uskoro će vam Viber biti dovoljan da plaćate račune.

.

Viber nudi nove opcije

Viber će od sada omogućiti svojim korisnicima da automatski filtriraju poruke i odlučuju ko ih može dodavati u grupe, pored…

.

Nestajuće poruke na Viberu

Ova funkcija prethodno je bila na raspolaganju samo u tajnim četovima, dok će od sada svaki korisnik moći da podesi vremensko…

.

Asphalt: Koja je tajna dobrog trkačkog serijala za mobilne telefone?

Kada govorimo o trkačkim igrama, sigurno vam prvo na pamet padaju serijali kao što su Forza Horizon, Gran Turismo ili…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Radio Gruvanje
  • 12:00 U kakvoj zemlji želim da živim

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo