...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Lifestyle / Tehnologija

Streaming sa TEDx Zemun konferencije

02.11.2016.

TEDx Zemun konferencija biće održana 6. novembra u Madlenijanumu sa početkom u 11 časova. Broj mesta za ovaj događaj je ograničen, ali su organzatori najavili da će svi moći da u njemu učestvuju i to iz svojih soba.

Za sve koji nisu uspeli da obezbede svoje mesto u sali, biće omogućen live streaming koji je besplatan, ali je potrebno obavezno se prijaviti uz pomoć jednostavnog upitnika koji je dostupan na sajtu tedxzemuned.net.

.

Kako je preneo Tehnopolis, za prisustvo na TEDxZemun stiglo je 800 prijava, od čega je njih 100 dobilo priliku da besplatno prisustvuje, zahvaljujući kompaniji Saga koja je ove godine otkupila sve karte za konferenciju.

Neki od govornika na tedu biće direktor Microsoft razvojnog centra Dragan Tomić, voditeljka Tatjana Vojtehovski, IT stručnjak Igor Rakić, a kompletan spisak govornika pogledajte ovde.

Na ovogodišnjem TEDxZemunu biće otkrivena i top lista novih naučnih otkrića koja će promeniti svet mnogo brže nego bilo koja ranije naučna otkrića.

Inače, TED je skraćenica od reči "Technology, Entertainment, Design", a prva konferencija održana je 1984. godine u Kaliforniji. Oznaka x znači da je reč o nezavisnom događaju, organizovanom na osnovu licence koju izdaje TED.

M.L.

Možda te još zanima:

.

Fizičarka koja istražuje komarce

Jedna od govornica nedavno održanog TEDx-a u Novom Sadu bila je i mlada naučnica Mina Petrić, koja je učesnicima otkrila…

.

TEDxNoviSad: Od tamne materije do laserske harfe

Peta TEDxNoviSad konferencija nazvana "Razotkrivanje" ponudila je učesnicima teme iz oblasti prirodnih i tehničkih nauka, psihologije i umetnosti. U StartIt…

.

TEDxNoviSad 13. oktobra u Startit centru

Tema ovogodišnje TEDxNoviSad konferencije je Razotkrivanje, a prijave traju do petog oktobra. 

.

Otvorene prijave za TEDx u Novom Sadu

Obezbedite svoje mesto na TEDx konferenciji, koja će u Novom Sadu biti održana 29. oktobra u Studiju M. Prijave su…

.

Nikola Vranjković u Zrenjaninu i Zemunu

Posle kraće zimske pauze, Nikola Vranjković i njegov prateći bend nastavljaju sa koncertima.

.

Digitalni otpad, problemi i rešenja

Dnevne aktivnosti korisnika interneta povećavaju digitalni otpad jer svaki mejl, fotografija, video ili dokument koji sačuvamo online zahteva dodatni utrošak…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo