...
TRENUTNO19:00 - 02:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Nova FIFA 17 u septembru

08.06.2016.

Godina 2016. je definitivno godina sporta! Osim letnje olimpijade i redovnih turnira, ljubitelji fudbala željno isčekuju petak, 10. jun - dan početka Evropskog prvenstva u fudbalu. Sportska godina prelila se u gaming svet, pa će tako i ljubitelji elektronskog fudbala, nakon uzbudljivog leta, imati čemu da se raduju i na jesen.

.

Naime, firma Electronic Arts je sada zvanično najavila da će novo izdanje fudbalske simulacije FIFA 17, biti objavljena 27. septembra. Upravo je FIFA franšiza postala jedna od vodećih i najomiljenijih kada je u pitanju gejming, a kako javlja Tehnopolis, veliki broj fanova već jedva čeka da vidi kako će izgledati najnoviji nastavak.
 
Igra će biti objavljena na više platformi, među kojima su Xbox One, PS4 i PC. Ipak, sjajna vest je i da će nova simulacija fudbala moći da se igra i na konzolama prethodne generacije, kao što su PlayStation 3 i Xbox 360.

Kompanija poručuje da je na pripremi novog nastavka fudbalske sage radila sa nekim od najboljih gejmera na svetu, kako bi gameplay bio što realniji. Igra će se oslanjati na Frostbite endžin koji koriste još neki naslovi EA kompanije, među kojima i PGA Tour i Battlefield.

Ipak, treba dodati da će verzija igre sa Frostbite endžinom biti dostupna samo na konzolama nove generacije i PC računarima.

Tizer za novu FIFA-u je svakako je dobar dodatak za predstojeće sportsko i fudbalsko leto, a možete ga pogledati ispod teksta.

M.L.

Tizer:Možda te još zanima:

.

FIFA 23: Kraj jedne ere

FIFA 23 će biti poslednja igra u serijalu koji je kompanija EA Sports pravila preko tri decenije. Biće to ambiciozan…

.

EA Sports napušta FIFA brend

FIFA 23 će biti poslednji naslov u popularnom serijalu fudbalskih igara. Posle tri decenije, partnerstvo između EA Sportsa i svetske…

.

Bez Maradone u FIFA igrama

EA (Electronic Arts) će morati da iz igre FIFA 2022 izbaci Dijega Armanda Maradonu.

.

eFootball bez apdejta do proleća naredne godine

Konamijev eFootball, proistekao iz serijala PES, neće dobiti preko potrebne nadogradnje još nekoliko meseci iako je prema provobitnim najavama to…

.

FIFA 22 donosi promene u igri

FIFA 22 uskoro izlazi, a EA Games će baš danas, samo nekoliko sati pre finala Evropskog prvenstva otkriti koje su…

.

FIFA igra ima novi ugovor sa Ligom šampiona!

Ako ste se nadali da će se Liga Šampiona uskoro vratiti u PES franšizu, nakon što su to pokrenule neke internet…

  • 02:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Leto na O radiju

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo