...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Korisnici nezadovoljni novim Snapchatom

14.02.2018.

Više od 600.000 ljudi potpisalo je peticiju kojom traže od Snapchata da ukloni promene koje je nedavno napravio i vrati stari dizajn.

.

Poslednja intervencija kad je dizajn u pitanju predstavljena je prošle nedelje i tiče se razdvajanja medijskog sadržaja od onog koji objavljuju prijatelji, kao i nekih promena u samom interfejsu.

Snapchat Stories, video i fotografije koje korisnici razmjenjuju i koji nestaju nakon 24 sata, sad se pojavljuju u individualnim Snapovima i u direktnim porukama.

Peticiju pod nazivom Uklonite novi Snapchat update koju možete pronaći na sajtu Change.com, kreirao je korisnik iz Australije Nic Rumsey.

"Mnogi korisnici smatraju da najnovije promene ne čine korištenje Snapchata lakšim i ugodnijim. Štaviše, mnogi zadaci su sada teži", kaže Nic.

"Mnogi korisnici su frustrirani i odlučili su da se vrate na VPN app kako bi koristili stari Snapchat. Ova peticija ima za cilj da uveri Snap Inc da ukloni najnovije promene i vrati aplikaciju u prvobitni oblik."

Nove promene su sablaznile milenijalce i mnoge slavne osobe koji kažu da je interfejs sada zatrpan svim i svačim i komplikovan za korištenje.

U komentarima ispod peticije jedan korisnik je napisao: "Potpisujem peticiju jer mi je Snapchat omiljena aplikacija, svi moji prijatelji je koriste. Nove promene aplikaciju su učinile zbunjujućom i detinjastom i ozbiljno razmišljam da prestanem da je koristim."

Možda te još zanima:

.

Devet godina O radija

Pre devet godina održane su 23. Zimske olimpijske igre. Aleksandar Doba je pre devet godina bio prva osoba u istoriji…

.

EcoMan 2023: I Oradio u trci za očuvanje prirode

Posle uspešne prve EcoMan trke, koja je održana u septembru prošle godine, udruženje Zeleni Sad odlučilo je da ovaj događaj…

.

Zoom kafica o karijeri u HR-u

Ako te zanima karijera u HR-u, a ne znaš šta sve ona tačno podrazumeva, ili ako te zanima šta radi…

.

Vibro-akustičko inženjerstvo - novi master program

Univerzitet u Novom Sadu, prvi na ovim prostorima, otvara master program za vibro-akustičko inženjerstvo.U okviru ovog programa možete se opredeliti…

.

Prijavi se na BASF Innovation Hub

Prijave za konkurs iz oblasti održivog razvoja BASF Innovation Hub otvorene su do 30. septembra u ponoć.

.

Amazon protiv lažnih ocena

Amazon je blokirao oko 3.000 online prodavaca koji su povezani sa 600 kineskih elektronskih brendova. Amazon navodi da to nije anti-kineska…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo