...
TRENUTNO20:00 - 21:00Superoperater

Lifestyle / Tehnologija

Apple izbacio iPhone RED

23.03.2017.

Svi ljubitelji Apple pametnih telefona sada mogu nabaviti iPhone 7 i iPhone 7 plus u crvenoj boji. Kompanija je izbacila uređaj u saradnji sa organizacijom RED koja se bori protiv side.

.

Novi iPhone 7 i iPhone7 Plus RED Special Edition ima mat crveno aluminijumsko kućište, a dostupan je sa memorijom kapaciteta 128 GB i 256 GB. Kompanija Apple izbacila je na tržište novi uređaj kako bi obeležila 10 godina saradnje sa organizacijom RED. Na ovaj način omogućili su svojim korisnicima da prvi put na ovaj način daju svoj doprinos ovom globalnom fondu i dovedu svet jedan korak bliže generaciji bez side. Specijalno izdanje RED iPhone uređaja stiže u prodavnice širom sveta danas, 24. marta.

"Od kako smo počeli da sarađujemo sa organizacijom RED pre 10 godina, naši korisnici su mnogo doprineli borbi protiv širenja side kupovinom naših proizvoda, od originalnog iPod nanoa (RED Special Edition) pa sve do današnje linije Beats proizvoda i dodataka za iPhone, iPad i Apple Watch", rekao je direktor kompanije Tim Cook.  

Fondacija RED radi na sprečavanju prenosa virusa HIV sa majke na dete.

"Apple je najveća korporacija koja donira u naš svetski fond i do sada je uplatila više od 130 miliona dolara", rekla je direktorka fondacije RED Deborah Dugan. "Kombinujući svetsku popularnost omiljenog pametnog telefona sa trudom da obezbedi lekove koji spašavaju živote u Africi, Apple je pružio priliku korisnicima da daju svoj doprinos fondu kupovinom ovog RED iPhona"

iPhone 7 i 7 Plus su najbolji i najnapredniji Apple telefoni. Oba dolaze sa kamerom koja radi odlično i danju i noću, sa baterijom koja traje duže, sa stereo zvučnikom i kućištem koje je otporno na vodu i prašinu.

Najjeftinija verzija ovog aparata košta 749 dolara.

Izvor: apple.com

Možda te još zanima:

.

Devet godina O radija

Pre devet godina održane su 23. Zimske olimpijske igre. Aleksandar Doba je pre devet godina bio prva osoba u istoriji…

.

EcoMan 2023: I Oradio u trci za očuvanje prirode

Posle uspešne prve EcoMan trke, koja je održana u septembru prošle godine, udruženje Zeleni Sad odlučilo je da ovaj događaj…

.

Zoom kafica o karijeri u HR-u

Ako te zanima karijera u HR-u, a ne znaš šta sve ona tačno podrazumeva, ili ako te zanima šta radi…

.

Vibro-akustičko inženjerstvo - novi master program

Univerzitet u Novom Sadu, prvi na ovim prostorima, otvara master program za vibro-akustičko inženjerstvo.U okviru ovog programa možete se opredeliti…

.

Prijavi se na BASF Innovation Hub

Prijave za konkurs iz oblasti održivog razvoja BASF Innovation Hub otvorene su do 30. septembra u ponoć.

.

Amazon protiv lažnih ocena

Amazon je blokirao oko 3.000 online prodavaca koji su povezani sa 600 kineskih elektronskih brendova. Amazon navodi da to nije anti-kineska…

  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo