...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Sport

Prijave za Pannonian još uvek otvorene

03.08.2021.

Pre nekoliko dana na Olimpijskim igrama u Tokiju završeno je prvo BMX freestyle takmičenje. Istorijska, prva olimpijska zlata u ovom sportu otišla su u Australiju i Velku Britaniju, a mnogo pre publike u Tokiju, te iste takmičare gledali smo i u regionu. Osiječki  Pannonian Challenge i ove godine otvara svoja vrata najboljim sportistima na BMX-u, skejtu, trotinetu i rolerima. 

.

Dvadeset i drugi Pannonian Challenge biće održan u skate parku u Osijeku, na obali Drave od 11. do 15. avgusta. Svoje umeće predstaviće nam brojni ekstremni sportisti. Jovana Vučetić, iz organizacije Pannonian Challenga kaže da su prijave za sportiste još uvek otvorene, ali bi bilo dobro da ukoliko želite da se takmičite požurite sa vašom aplikacijom jer je broj sportista ograničen.

"Obzirom na trenutnu situaciju u svetu po pitanju pandemije, još uvek ne možemo reći tačno koliko nas vozača očekuje u parku ove godine. Tu je naravno i tek završeno takmičenje na olimpijadi, kao i obavezni karantini koje pojedini vozači moraju da odrade u svojim matičnim zemljama. Za sada sigurno znamo da će voziti Senad Grošić, Marin Ranteš, Alesandro Barbero iz Italije, Rajli Kiran iz Velike Britanije, kao i Džek Klark iz iz Britanije koji ove godine brani zlato", kaže Jovana i dodaje da će i ove godine doći MC Catfish koji će voditi program. Sudijski tim i ove godine predvodi Igor Vukadinović Poki koji je sudio i na Olimpijskim igrama u Tokiju.

jovanapannonian jpg

Kao i prethodnih godina volonteri su uklučeni u organizaciju događaja koje zapravo bez njih ne bi bilo ni moguće.

"Volonterosi su naša pokretačka snaga, biće uključeni u 15 sektora organizacije kroz koje će pratiti rad menadžera i pomagati dodeljenom mentoru na festivalu".

Kao i obično, tu je i zanimljiv muzički program u Tvrđi. A publika je dobrodošla i na tribine i na žurke.

"Za ulazak je potrebna EU digitalna kovid potvrda, negativan PCR test negativan brzi antigenski test ili potvrda da ste nedavno preležali Kovid 19. A gledaoci sa ovim ispunjenim uslovima ne moraju da nose maske u parku",kaže Jovana Vučetić.

pannonianchallenge1 jpg

A ako biste da se zagrejete za Pannonian, Jovana ima preporuku.

"Ako vas zanima šta su sportisti radili 2020. godine, ili ako vam fali malo motivacije ovih dana preporučujem PC Talks, a u pitanju je serija intervjua koje smo radili sa vozačima svih disciplina".

Vidimo se u Osijeku i ne zaboravite sprej protiv komaraca.

Alma Kovčić

Možda te još zanima:

.

Zoom kafica o karijeri u HR-u

Ako te zanima karijera u HR-u, a ne znaš šta sve ona tačno podrazumeva, ili ako te zanima šta radi…

.

Vibro-akustičko inženjerstvo - novi master program

Univerzitet u Novom Sadu, prvi na ovim prostorima, otvara master program za vibro-akustičko inženjerstvo.U okviru ovog programa možete se opredeliti…

.

Prijavi se na BASF Innovation Hub

Prijave za konkurs iz oblasti održivog razvoja BASF Innovation Hub otvorene su do 30. septembra u ponoć.

.

Amazon protiv lažnih ocena

Amazon je blokirao oko 3.000 online prodavaca koji su povezani sa 600 kineskih elektronskih brendova. Amazon navodi da to nije anti-kineska…

.

Konferencija za IT studente

We are the FUTURE of IT je studentska IT konferencija koja će ove godine biti održana na Zlatiboru, od 11.…

.

Pazi, snimaju te

Nove pametne naočare, koje je  Facebook napravio u saradnji sa kompanijom Ray-Ban, izazvale su zabrinutost Irske organizacija za zaštitu privatnosti…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Radio Gruvanje

Anketa

Koliko se uvođenje kovid propusnica pokazalo kao dobra mera protiv koronavirusa?

Oradio logo