...
TRENUTNO14:00 - 15:00Superoperater

Lifestyle / Sport

Prijave za Pannonian još uvek otvorene

03.08.2021.

Pre nekoliko dana na Olimpijskim igrama u Tokiju završeno je prvo BMX freestyle takmičenje. Istorijska, prva olimpijska zlata u ovom sportu otišla su u Australiju i Velku Britaniju, a mnogo pre publike u Tokiju, te iste takmičare gledali smo i u regionu. Osiječki  Pannonian Challenge i ove godine otvara svoja vrata najboljim sportistima na BMX-u, skejtu, trotinetu i rolerima. 

.

Dvadeset i drugi Pannonian Challenge biće održan u skate parku u Osijeku, na obali Drave od 11. do 15. avgusta. Svoje umeće predstaviće nam brojni ekstremni sportisti. Jovana Vučetić, iz organizacije Pannonian Challenga kaže da su prijave za sportiste još uvek otvorene, ali bi bilo dobro da ukoliko želite da se takmičite požurite sa vašom aplikacijom jer je broj sportista ograničen.

"Obzirom na trenutnu situaciju u svetu po pitanju pandemije, još uvek ne možemo reći tačno koliko nas vozača očekuje u parku ove godine. Tu je naravno i tek završeno takmičenje na olimpijadi, kao i obavezni karantini koje pojedini vozači moraju da odrade u svojim matičnim zemljama. Za sada sigurno znamo da će voziti Senad Grošić, Marin Ranteš, Alesandro Barbero iz Italije, Rajli Kiran iz Velike Britanije, kao i Džek Klark iz iz Britanije koji ove godine brani zlato", kaže Jovana i dodaje da će i ove godine doći MC Catfish koji će voditi program. Sudijski tim i ove godine predvodi Igor Vukadinović Poki koji je sudio i na Olimpijskim igrama u Tokiju.

jovanapannonian jpg

Kao i prethodnih godina volonteri su uklučeni u organizaciju događaja koje zapravo bez njih ne bi bilo ni moguće.

"Volonterosi su naša pokretačka snaga, biće uključeni u 15 sektora organizacije kroz koje će pratiti rad menadžera i pomagati dodeljenom mentoru na festivalu".

Kao i obično, tu je i zanimljiv muzički program u Tvrđi. A publika je dobrodošla i na tribine i na žurke.

"Za ulazak je potrebna EU digitalna kovid potvrda, negativan PCR test negativan brzi antigenski test ili potvrda da ste nedavno preležali Kovid 19. A gledaoci sa ovim ispunjenim uslovima ne moraju da nose maske u parku",kaže Jovana Vučetić.

pannonianchallenge1 jpg

A ako biste da se zagrejete za Pannonian, Jovana ima preporuku.

"Ako vas zanima šta su sportisti radili 2020. godine, ili ako vam fali malo motivacije ovih dana preporučujem PC Talks, a u pitanju je serija intervjua koje smo radili sa vozačima svih disciplina".

Vidimo se u Osijeku i ne zaboravite sprej protiv komaraca.

Alma Kovčić

Možda te još zanima:

.

Devet godina O radija

Pre devet godina održane su 23. Zimske olimpijske igre. Aleksandar Doba je pre devet godina bio prva osoba u istoriji…

.

EcoMan 2023: I Oradio u trci za očuvanje prirode

Posle uspešne prve EcoMan trke, koja je održana u septembru prošle godine, udruženje Zeleni Sad odlučilo je da ovaj događaj…

.

Zoom kafica o karijeri u HR-u

Ako te zanima karijera u HR-u, a ne znaš šta sve ona tačno podrazumeva, ili ako te zanima šta radi…

.

Vibro-akustičko inženjerstvo - novi master program

Univerzitet u Novom Sadu, prvi na ovim prostorima, otvara master program za vibro-akustičko inženjerstvo.U okviru ovog programa možete se opredeliti…

.

Prijavi se na BASF Innovation Hub

Prijave za konkurs iz oblasti održivog razvoja BASF Innovation Hub otvorene su do 30. septembra u ponoć.

.

Amazon protiv lažnih ocena

Amazon je blokirao oko 3.000 online prodavaca koji su povezani sa 600 kineskih elektronskih brendova. Amazon navodi da to nije anti-kineska…

  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Superoperater
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo