...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Lifestyle

Počinje Nedelja mode

31.03.2016.

Internacionalni festival mode i dizajna "Serbia Fashion Week" ugostiće i ove godine više od 50 svetskih i domaćih modnih dizajnera. Srpska nedelja mode održaće se od 6. do 11. aprila u Master centru Novosadskog sajma.

.

Predsednica Festivala i Nacionalne komore za modu Srbije Svetlana Horvat rekla je da bez podrške Grada Novog Sada ne bi bilo moguće organizovati trenutno najveći festival ovog tipa, imajući u vidu broj učesnika, revija i posetilaca, po kojem je naša zemlja postala poznata u svetu.

"'Serbia Fashion Week' ugostiće više od 50 svetskih i domaćih modnih dizajnera tokom svog prolećnog izdanja. Domaću scenu će, kao i prethodnog puta, u najboljem izdanju predstaviti Bata Spasojević, Mladen Milivojević Baron, Boško Jakovljević, Marija Šabić, Suzana Perić i mnogi drugi", rekla je Horvatova na konferenciji za novinare.

Ona je dodala da Srpska nedelja mode dobija novi segment "Serbia Fashion Film Festival", koji će ujedno biti i prvi internacionalni festival modnog filma na Balkanu.

Osim revija, u okviru Nedelje mode na programu će se naći i predavanja, edukativne radionice i izložbe. Informacije o rasporedu dešavanja svakog dana možete pronaći na zvaničnom Serbia Fashion Week sajtu.

M. M.

Možda te još zanima:

.

Četvrtak donosi novi Exit

Ovogodišnji Exit festival počeće u četvrtak, 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a među najvećim zvezdama su Ellie Goulding,…

.

Omladina fest počinje u subotu

Ovogodišnji subotički "Festival Omladina" biće održan u subotu i program će se sastojati iz takmičarskog i revijalnog dela. Mladi bendovi…

.

Uskoro počinje snimanje drugog dela crtaća "Frozen"

Ljubitelji animiranog hita "Frozen" (Zaleđeno kraljevstvo) imaju razloga da se raduju jer će krajem marta početi snimanje nastavka ovog crtaća.

.

Počinje 15. Exit festival

Exit festival, koji ove godine slavi 15 godina postojanja, počeće danas na Petrovaradinskoj tvrđavi, a kako glavne zvezde u narednim…

.

Novosadska nedelja ponosa ruši predrasude

U toku je Novosadska nedelja ponosa koja će trajati sve do 27. maja. Ovo će biti prilika da se podigne…

.

Edukativna biciklistička tura

Povodom Evropske nedelje mobilnosti EU info kutak Novi Sad, u saradnji sa Eko kurirom, organizuje edukativnu turističko-biciklističku vožnju od Novog…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

Zašto je tebi januar najduži mesec ?

Oradio logo