...
TRENUTNO22:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle

30. SOF: Eko održivost brendova koji nas okružuju

21.08.2021.

Na jubilarnom festivalu SOF, prvom posle korona krize, 9. i 10. septembra u Ljubljani će regionalni marketinški stručnjaci ukazati na uspešne društveno odgovorne kampanje i odgovore svetskih i loklanih brendova na pandemiju, pružiti podršku mladim kreativcima iz regiona. Kako je najavljeno, predstaviće i strategije ekološki održive promocije i razmeniti mišljenja o budućnosti ekološki odgovornog reklamiranja proizvoda i brendova.

.

Šta je "zerowaste" u marketingu, kako je moguće postići uspeh proizvodeći "održive reklame", neka su od pitanja na koje će odgovore dati Cas Lachaert iz švedskog brenda IKEA. Kako se mediji nose sa ekološkim principima i da li je održivost u medijima prilika za razvoj ili nužna faza transformacije, biće pojašnjeno kroz brojke i primere prikupljene na regionalnoj medijskoj sceni tokom korna krize.

U budućnosti koja je za marketinške kreativce već počela, pored održivosti i izražene ekološke odgovornosti, sve će više biti promocije proizvoda koji će ostavljati utisak da su "napravljeni kao da su tebe pitali". A biće i da jesu, kradom. O tome šta su otkrili analizirajući podatke korisnika interneta, kako su te podatke pretočili u korake za proizvodnju i šta su preporučili da se proizvodi, kroz primere, podatke i poređenja predstaviće iz istraživači iz Valicona.

Jubilarni 30. festival SOF biće održan u prostoru zaštićene industrijske baštine, ljubljanskom Litostroju, bez strima na platformama.

Više na: www.sof.si

Možda te još zanima:

.

Besplatne obuke za nezaposlene mlade.

Centar za omladinski rad otvorio je poziv za besplatne šestomesečne obuke iz programiranja i digitalnog marketinga za nezaposlene mlade.

.

Mladima je potrebna podrška i osnaživanje

Otvoren je konkurs za ambasadore OPENS-a. To su mladi ljudi koji će učestvovati u radu ovog saveza udruženja. Sa Olgom…

.

Vodič za digitalni marketing

Predavanje na temu digitalnog marketinga biće održano 17. aprila u Areni Cineplex, u organizaciji OPENS-a. 

.

Budućnost je u digitalnom marketingu

Reklame i razne oglasne ponude su se iz štampe, radija i televizije odavno preselile i na Internet. Svakodnevno smo na…

.

Okupljanje posvećeno content marketingu

Content marketing iliti najopštije rečeno kreiranje sadržaja na internetu u marketinške svrhe sve je popularnija delatnost kojom mnogi mladi odlučuju…

.

Sofija Vergara kao šefica kartela u novoj seriji, može li bolje?

Ovo će biti prva uloga popularne glumice posle završetka angažmana u sitkomu Modern Family.

  • 20:00 RetroTips
  • 21:00 IN teen
  • 22:00 Music Mix by Bea

Anketa

Koliko se uvođenje kovid propusnica pokazalo kao dobra mera protiv koronavirusa?

Oradio logo