...
TRENUTNO12:00 - 13:00Za i protiv

Kultura

Konkurs za kompozitore

09.06.2021.

Pop Depresija i Kišobran uz podršku LP Dua pozivaju kompozitore da učestvuju na konkursu KLAVIRSKO NEBO #4: Nova regionalna indie-klasika. 

.

Posle tri uspešno završena konkursa, organizatori pozivaju sve kompozitore iz regiona da predstave svoju novu muziku i ideje i da se prijave na konkurs KLAVIRSKO NEBO #4. Ovog puta konkurs je potpuno otvoren za sve instrumente, a ne samo za klavir kao do sada, a jedini ograničavajući faktor je mašta umetnika. 

Na konkurs mogu da se prijave svi koji su rođeni ili žive i rade u regionu – Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori ili uopšte na teritoriji Balkana, sa ili bez formalnog muzičkog obrazovanja. 

Kako biste se prijavili potrebno je da snimite  i pošaljete svoju kompoziciji. U obzir dolaze samo kompozicije koje nisu zvanično objavljene, bez obzira da li je to na nosaču zvuka ili digitalno, i koje su nastale u poslednje dve godina, a da ste ih vi napisali ili bili koautor. Dužina kompozicije je ograničena na sedam minuta. Dozvoljeno je da isti autor pošalje više kompozicija. Potrebno je da pošaljete nekompresovane fajlove (WAV ili AIFF), a uz kompoziciju priložite i kratku biografiju. Kompozicije šaljite na popdepresija@gmail.com, a fajlove podignite na neki od servera (wetransfer, Mega, dropbox...), najkasnije do 15. avgusta.

Odabrani radovi biće na jesen objavljeni na digitalnoj kompilaciji, a ukoliko bude interesovanja organizatori kažu da će je objaviti i na nekom od nosača zvuka, CD-u ili na vinilu. 

Možda te još zanima:

.

Devet godina O radija

Pre devet godina održane su 23. Zimske olimpijske igre. Aleksandar Doba je pre devet godina bio prva osoba u istoriji…

.

EcoMan 2023: I Oradio u trci za očuvanje prirode

Posle uspešne prve EcoMan trke, koja je održana u septembru prošle godine, udruženje Zeleni Sad odlučilo je da ovaj događaj…

.

Zoom kafica o karijeri u HR-u

Ako te zanima karijera u HR-u, a ne znaš šta sve ona tačno podrazumeva, ili ako te zanima šta radi…

.

Vibro-akustičko inženjerstvo - novi master program

Univerzitet u Novom Sadu, prvi na ovim prostorima, otvara master program za vibro-akustičko inženjerstvo.U okviru ovog programa možete se opredeliti…

.

Prijavi se na BASF Innovation Hub

Prijave za konkurs iz oblasti održivog razvoja BASF Innovation Hub otvorene su do 30. septembra u ponoć.

.

Amazon protiv lažnih ocena

Amazon je blokirao oko 3.000 online prodavaca koji su povezani sa 600 kineskih elektronskih brendova. Amazon navodi da to nije anti-kineska…

  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Za i protiv
  • 13:00 RetroTips
  • 14:00 Eko linija

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo