...
TRENUTNO18:00 - 19:00Superoperater

Kultura / Film

Za kraj serije "Better Call Saul": Volter i Džesi ponovo na ekranima

13.04.2022.

U okviru panela za dodelu nagrada koji je organizovao "Deadline", koautor serije "Better Call Saul" Piter Guld potvrdio je ono što su obožavaoci serije već uveliko pretpostavljali - ponovo se okupljaju likovi iz serije "Breaking Bad".

.

Foto: AMC / Promo

Volter Vajt – Brajan Krenston i Džesi Pinkmen – Aron Pol, pojaviće se u poslednjoj sezoni serije "Better Call Saul". Guld ipak nije precizirao koliko će Volter i Džesi dobiti prostora ovog puta.

Iako je malo verovatno da će Krenston i Pol imati više od kameo pojavljivanja, oba glumca su održala bliske veze sa "Breaking Bad" svetom, tako da se činilo da je povratak uvek otvorena opcija.

Poslednja sezona sa trinaest epizoda serije "Better Call Saul" podeljena je na dva dela, a prva polovina počeće da se prikazuje 18. aprila. Premijera druge polovine je u julu. Odenkirk obećava da će poslednja sezona biti "krvava i bolna".

(B92)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Na kauču 25 godina kasnije

Serija "Sopranovi" ove godine slavi 25 godina od početka emitovanja. Serija je od prve epizode zaintrigirala publiku, svojom neuobičajenom pričom…

.

Ko vidi Esfahan, video je pola sveta!

Prošlo je 45 godina od kako je zapad uveo sankcije Iranu. Kolika god da je to kazna, za ovu zemlju…

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

  • 17:40 Prava stvar
  • 17:50 Leto na O radiju
  • 18:00 Superoperater
  • 19:00 Škripa
  • 20:00 Music mix by Anja

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo