...
TRENUTNO19:00 - 21:00Exit vodič

Kultura / Film

Tajna broja 65: Najiščekivaniji SF film godine

08.03.2023.

Adama Drajvera u martu mesecu gledamo u akcionoj naučnofantastičnoj avanturi "65", koja već važi za jedan od najiščekivanijih filmova ovog žanra u ovoj godini.

.

Foto: YouTube / Sony Pictures Entertaiment

Nakon katastrofalne nesreće na nepoznatoj planeti, pilot Mils (Drajver) otkriva da je zapravo sleteo na Zemlju, pre 65 miliona godina. On i jedini preživeli član posade Koa, imaju samo jednu šansu da se spasu i počinju da se probijaju kroz opasne i nepoznate terene na kojima žive jeziva i smrtonosna stvorenja. Njihov put se pretvara u epsku borbu za život.

Film je još uvek obavijen velom tajne i o njemu se ne zna mnogo, osim opisa radnje i onoga što se može videti u trejleru, što ga čini još intrigantnijim, ali će sudeći po svemu, ovo ostvarenje koje, pored "Parka iz doba jure", priči o dinosaurusima i praistorijskim stvorenjima pristupa veoma temeljno, postati veliki blokbaster.

Autori nisu otkrili ni značenje broja 65, pretpostavlja se da se to odnosi na radnju koja se dešava pre 65 miliona godina, ali nije isključeno da ima još neko značenje s obzirom na to da iza ovog ostvarenja stoje jaka holivudska imena, kao što je Sem Rejmi koji je producent filma.

Režiju i scenario potpisuju Skot Bek i Brajan Vuds, a pored Drajvera glavne uloge tumače Arijana Grinbalt, Kloi Kolman i Nika King.

(24sedam)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Letnji bioskop u Novom Sadu: Francuski filmovi i olimpijska euforija

Francuski institut u Srbiji, Mreža kulturnih stanica i i EU info point Novi Sad pozivaju vas u "Francuski bioskop na…

.

Nedeljni vodič od 1. do 7. jula

Prva nedelja jula donosi nekoliko zanimljivih događaja i mali predah pred narednu sedmicu, kada nas očekuje Exit festival.

.

Film na osnovu scenarija ChatGPTa bez premijere u bisokopu

Filmadžije se odavno interesuju za veštačku inteligenciju, a ova je s velikog platna prešla u stvaran život i počela da…

.

Nedeljni vodič od 24. do 30. juna

Poslednja nedelja juna ispunjena je događajima za sve ljubitelje muzike, filma, knjiga, a pre svega dobrog provoda i druženja.

.

Netfliks otvara dva zabavna kompleksa u Americi

Netflix planira da 2025. godine otvori dva "Netflix House" zabavna kompleksa u Dalasu u državi Teksas i mestu King of…

.

Nedeljni vodič od 17. do 23. juna

Nedelja medija, filmske projekcije, nekoliko festivala i veliki koncert njujorških veterana Agnostic Front obeležiće ovu nedelju u Novom Sadu...

  • 16:50 Tehnologija
  • 17:00 Music mix by Anja
  • 19:00 Exit vodič
  • 21:00 Exit 2024

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo