...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Najavljen spektakularni kraj prve sezone serije "The Last of Us"

07.03.2023.

Nakon više od dva meseca Elinog i Džoelovog putovanja u apokaliptičnoj seriji "The Last of Us", putovanje se bliži kraju.

.

Foto: HBO / Promo

HBO je upravo objavio trejler za finalnu devetu epizodu. Bela Remzi je nedavno izjavila da će ova epizoda sigurno izazvati snažne reakcije i podeliti sve fanove, ne precizirajući o čemu je tačno reč.

U devetoj epizodi Eli i Džoel konačno stižu do Solt Lejk Sitija u Juti. Ono što možemo videti u trejleru, dok gleda svoje rane od ugriza, Eli se nada da sve nije bilo uzalud.

Međutim, poslednji krug putovanja neće biti nimalo lak, jer Džoela i nju čekaju nove zasede i još više zaraženih. U jednom trenutku ona izgovara: "Moramo završiti ono što smo započeli", na šta Džoel pristaje.

Deveta epizoda će biti emitovana u nedelju u isto vreme, bez obzira na to što u to vreme počinju pripreme za ceremoniju dodele Oskara.

(24sedam)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Vudi Harelson i Metju Mekonahi ponovo na malim ekranima

Skoro deset godina nakon prve sezone serije "True Detective" Vudi Harelson i Metju Mekonahi opet stižu na male ekrane, ali…

.

The Mandalorian: Četvrta sezona se već sprema...

Treća sezona jedne od najuspešnijih serija iz franšize "Ratovi zvezda" - "The Mandalorian" počela je sa prikazivanjem 1. marta na…

.

Fubar: Prva televizijska serija Arnolda Švarcenegera

Arnold Švarceneger dobio je prvu televizijsku ulogu karijeri i to u novoj Netfliksovoj seriji "Fubar" čija je  premijera 25. maja.

.

Audio serija koja se bavi problemima mladih

"Opsesija" je audio serija koju su radili studenti Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. U pitanju je krimi, odnosno, takozvana "who…

.

Simpsonovi: Najdugovečnija američka animirana serija

Obnovom za 35. i 36. sezonu, američka animirana serija preći će 800 epizoda i nastaviti da bude na vrhu liste…

.

Vudi Harelson i Metju Mekonahi ponovo na malim ekranima

Skoro deset godina nakon prve sezone serije "True Detective" Vudi Harelson i Metju Mekonahi opet stižu na male ekrane, ali…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo