...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Prvi trejler za nove "Igre gladi"

10.06.2022.

Najnoviji film iz franšize "Igre gladi", koji će nositi naziv "Balada o ptici pevačici i zmiji" ("The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes"), dobio je svoj prvi tizer. 

.

Foto: Lionsgate Movies

Iako video ne otkriva mnogo, sem naziva i logoa, poznato je da će film pratiti Koriolana Snoua, koga tumači Tom Blajt i Lusi Grej Berd, koju igra Rejčel Zegler, ali se radnja odvija godinama pre događaja iz originalnih filmova.

Novi film se oslanja na istoimenu knjigu Suzan Kolins, i trebalo bi premijerno da bude prikazan u bioskopima 17. novembra sledeće godine. Sama radnja fokusira se na predsednika Snoua, iz mlađih dana i njegov život pre kanditature i vođenja grada, a samim tim i Igara gladi.

"S obzirom na brzo približavanje 10. godišnjice Igara gladi, mladi Snou je uznemiren kada ga dodeljuju mentorki Lusi Grej Bejrd, devojci poznatoj iz osiromašenog Distrikta 12. Nakon što Lusi Grej privuče svu Panemovu pažnju prkosno pevajući tokom ceremonije žetve, Snou misli da bi mogao da preokrene šanse u svoju korist. Ujedinjujući instinkte za predstavu i novootkrivenu političku pamet, trka Snoua i Lusi Grej će na kraju otkriti ko je ptica pevačica, a ko zmija", piše u opisu tizera filma.

(Euronews Srbija, B92)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Literatura za razmišljanje i zabavu

Muzičarka Selena Simić, koja se ovih dana aktivno bavi pokretanjem prvog "Rok kampa za devojčice" u ovom delu Evrope, preporučila…

.

Otvoren konkurs za festival DIY filma Naiva

Dom b612 ove godine organizuje četvrti po redu Festival amaterskog filma, koji će biti održan od 20. do 21. septembra…

.

Letnji bioskop u Novom Sadu: Francuski filmovi i olimpijska euforija

Francuski institut u Srbiji, Mreža kulturnih stanica i i EU info point Novi Sad pozivaju vas u "Francuski bioskop na…

.

Nedeljni vodič od 1. do 7. jula

Prva nedelja jula donosi nekoliko zanimljivih događaja i mali predah pred narednu sedmicu, kada nas očekuje Exit festival.

.

Film na osnovu scenarija ChatGPTa bez premijere u bisokopu

Filmadžije se odavno interesuju za veštačku inteligenciju, a ova je s velikog platna prešla u stvaran život i počela da…

.

Nedeljni vodič od 24. do 30. juna

Poslednja nedelja juna ispunjena je događajima za sve ljubitelje muzike, filma, knjiga, a pre svega dobrog provoda i druženja.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 12:00 Leto na O radiju

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo