...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

Bioskopi sa pet zvezdica stižu u Srbiju

14.10.2015.

CineStar bioskopi, brend koji stoji iza vodećeg, najposećenijeg i najbolje opremljenog lanca multipleksa u regionu, otvoriće do kraja 2015. godine svoje prve bioskope u Pančevu i Zrenjaninu, u sklopu Aviv Parka. Početkom 2016. ovi bioskopi će stići i u Novi Sad i to u centar BIG, gde će biti otvoren treći multipleks.

.

Kako su prenele agencije, ovakvi bioskopi i oprema za projekcije do sada nisu viđeni u Srbiji, a upitanju je brend koji stoji i iza najvećeg nemačkog bioskopskog lanca. Investicija CineStara i lokalnih investitora u ova tri projekta vredna više miliona evra u Srbiju će na kraju doneti 18 bioskopskih sala sa ukupno 2.800 sedišta.

Poput CineStar bioskopa u regionu, i CineStar bioskopi u Srbiji će biti opremljeni po najvišim tehničkim standardima. Pored premijernih filmova koji će biti prikazivani paralelno sa svetskim bioskopskim premijerama, posetioci će biti u prilici da uživaju i u alternativnim sadržajima kao što su živi prenosi koncerata, opera, baleta i sportskih događaja, objedinjenih pod nazivom "Spektakli u CineStaru".

Potpuno uživanje u gledanju filmova obezbediće digitalizovane, komforne i klimatizovane sale sa "wall to wall" platnima i najkvalitetnijom audiovizuelnom tehnologijom. Bioskopi će biti opremljeni najnovijom realD3D tehnologijom.

CineStar doživljaj uključuje i ljubavna, VIP i Love Box sedišta, koja gledaocima pružaju potpuni užitak, privatnost i luksuz. "CineStar izdvaja jedinstveno iskustvo sa pet zvezdica, koje nude naši multipleksi, a u kome će uskoro moći da uživa i publika u Srbiji", rekao je direktor CineStar bioskopa za Srbiju Zoran Savić.

Prema njegovim rečima, CineStar nije samo bioskop - to je mesto celodnevnog provoda za čitavu porodicu, za proslave rođendana i školske projekcije, ali i mesto poslovnih skupova i susreta. Savić je dodao da će domaćoj publici biti ponuđene usluge i akcije poput skrivene i ponoćne pretpremijere, matine za porodice i decu, popusti, proslave rođendana i slično.

Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je, nakon više od četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj.

Izvor: Agencije

Možda te još zanima:

.

Sin Seekas: Univerzalni jezik muzike

Vojvodina, kao multinacionalna sredina neguje nasleđe, jezik, kulturu, običaje svih naroda koji žive na ovim prostorima. Ipak, čini se da…

.

Oboren svetski rekord: AMD ima najbrži procesor

Kompanija AMD je predstavila Threadripper 7000 liniju procesora, čija je namena da obezbede vrhunske performanse u obradi podataka.

.

Tarantinov saundtrek iz srca Banata

Tajna uspeha filmova Kventina Tarantina svakako leži u više nivoa i aspekata kroz koje se analizira i oseća jedno filmsko…

.

Veštačka inteligencija pronašla lek protiv smronosne superbakterije

Koristeći veštačku inteligenciju (AI), naučnici su otkrili novi antibiotik koji može da ubije smrtonosne bakterije inače rezistentne na standardne antibiotike.

.

Obnova: Stari filmovi za nove generacije

Filmski festival "Obnova" počine u četvrtak u Novom Sadu i traje do nedelje, 4. septembra. Očekuju nas najbolji igrani filmovi…

.

Obavezna vakcinacija od medicinskog postala političko pitanje

Obavezna vakcinacija protiv virusa Kovid-19 mera je koja se sve češće pominje u Evropi. U Srbiji o tome još uvek…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo