...
TRENUTNO06:00 - 12:00Music Mix by Bea

Društvo

Susret za lični i profesionalni razvoj

16.05.2024.

Deveta studentska konferencija "Anatomija Uspeha", koju organizuju master studenti Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu sa modula Inženjerski marketing i multimediji, biće održana u četvrtak, 16. maja u zgradi Rektorata Univerziteta u Novom Sadu, s početkom u 18 časova.

.

Foto: Promo

Ova konferencija predstavlja značajno mesto susreta za sve one koji teže ličnom i profesionalnom razvoju. Fokusirana na mlade i njihove perspektive u modernom društvu, "Anatomija Uspeha" pruža mesto za razmenu ideja, iskustava i saveta koji doprinose ostvarenju ciljeva i izgradnji uspešne karijere.

U današnje vreme, mladi su pod konstantnim pritiscima društva, posebno onih koji se šire putem društvenih mreža i drugih medija. Podizanje očekivanja i pritisak da ispunimo različite standarde može negativno uticati na naš mentalni i emocionalni balans.

U skladu sa pritiscima i očekivanjima koje današnjje društvo ima od mlade osobe, deveta “Anatomija Uspeha” postavlja pitanje: "Šta sve (ne) moramo?" Kroz panel diskusiju, učesnici će imati priliku da preispitaju i razmotre očekivanja koja se postavljaju pred njih u današnjem društvu.

Gosti panela biće preduzetnici, psiholozi i influenseri koji će sa mladima razgovarati o tome kako da se izbore sa pritiscima i dati im savete kako da se ipak ostvare kao uspešne osobe u skladu sa svojim ritmom života. 

Ulaz na događaj je besplatan, a svi zainteresovani mogu da se prijave ovde

Na devetoj “Anatomiji Uspeha” otkrićete da li stvarno moramo da ustajemo u 5 ujutru, pokrenemo biznis do dvadesetpete i uvek budemo nasmejani.

A. K.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Predavanje na FTN-u: Kako do uspeha

Koji X faktor je potreban za uspeh i kako do njega, otkriće niz govornika na konferenciji "Anatomija uspeha". Konferenciju organizuju…

.

Konferencija o veštačkoj inteliginciji

Ovogodišnji Dan internet domena Srbije koji će 12. marta 2024. biti održan u beogradskom Domu omladine, pokrenuće zanimljive razgovore o veštačkoj…

.

Gde god nađeš zgodno mesto ti panel postavi

Uz odgovarajuće državne politike i razvoj tehnologije, sunce bi lako moglo da preuzme glavnu ulogu u proizvodnji čiste električne energije.…

.

Panel diskusija “Bez straha”

Studentska organizacija SEFA sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu organizuje panel diskusiju "Bez straha" koja se bavi temom mentalnog zdravlja.

.

Panel o zavisnosti od digitalnih tehnologija

Zavisnost od digitalnih tehnologija jedna je od trenutno najaktuelnijih tema, te je ova problematika u fokusu Exitovog panela "Life is…

.

Saznaj sve što te zanima o volontiranju

Svetski omladinski atlas u subotu 10. decembra u periodu od 12 do 19 časova organizuje Sajam volonterizma, koji će se…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 12:00 Leto na O radiju
  • 12:10 Gost O radija

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo