...
TRENUTNO13:00 - 13:10Pre podne na O radiju

Društvo

Sajam poslova i stručnih praksi u Nišu

22.02.2022.

Organizacija BEST po četrnaesti put omogućila je studentima, diplomicima i postdiplomcima šansu da lakše stupe u kontakt sa poslodavcima kompanija iz različitih oblasti poslovanja. Reč je o sajmu poslova i stručnih praksi "Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!" u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope Niš – BEST Niš. Studenti koji traže posao ili stručnu praksu će biti u mogućnosti da svoje biografije predaju lično predstavnicima kompanija i na taj način steknu iskustvo u komunikaciji i intervjuima za posao, a nakon odabira i određene veštine u samom poslovanju.

.

Cilj ovog sajma je, pre svega, primena naučenih znanja stečenih na fakultetu zahvaljujući različitim obrazovnim profilima i sticanje praktičnog iskustva koje studenti nemaju prilku da steknu tokom formalnog obrazovanja. Takođe, studentima i mladim ljudima će biti organizovane besplatne radionice, prezentacije kompanija, seminari i treninzi. 

 

Za razliku od prošlog sajma održanog u onlajn varijanti, predstojeći Job Fair biće održan od 7. do 9. marta 2022. godine u hibrindnoj varijanti, uživo u novom delu zgrade Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu i online na sajtu događaja, na kom možete pronaći više informacija o sajmu kao i sve novosti o kompanijama učesnicama.

Na istom sajtu studenti mogu da ostave svoju biografiju u elektronskoj CV bazi, koja će biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Goblini u Novom Sadu proslavljaju 30 godina postojanja

U subotu 3. decembra šabački Goblini proslaviće sa novosadskom publikom 30 godina svog postojanja na domaćoj sceni.

.

Pronađi posao ili praksu online

U okviru Francuske nedelje, Francusko-srpska privredna komora organizuje sedmi Onlajn sajam zapošljavanja u periodu od 17. do 23. novembra.

.

Upoznaj se sa fakultetima u Beogradu

Univerzitet u Beogradu organizuje drugi virtuelni sajam obrazovanja 15. i 16. novembra na kome će učenici srednjih škola moći više…

.

Čarolija elektoronske muzike ovog petka na Sajmu

U petak 28. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma biće održan novi Green Love festival, drugi put ovog meseca. Nastupiće…

.

Počeo 65. Međunarodni sajam knjiga

Na Beogradskom sajmu počeo je 65. Međunarodni sajam knjiga pod sloganom "Povratak napisanih". Svakog dana do 30. oktobra vrata su…

.

Više od 700 ponuđenih pozicija na regionalnom online sajmu poslova

U periodu od 17. do 21. oktobra biće održan najveći online regionalni sajam poslova u organizaciji pet sajtova za zapošljavanje…

  • 12:30 Album nedelje
  • 12:45 Lampica
  • 13:00 Pre podne na O radiju
  • 13:10 Vredi pročitati
  • 13:20 Tehnologija

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo