...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Društvo

Sajam poslova i stručnih praksi u Nišu

22.02.2022.

Organizacija BEST po četrnaesti put omogućila je studentima, diplomicima i postdiplomcima šansu da lakše stupe u kontakt sa poslodavcima kompanija iz različitih oblasti poslovanja. Reč je o sajmu poslova i stručnih praksi "Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!" u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope Niš – BEST Niš. Studenti koji traže posao ili stručnu praksu će biti u mogućnosti da svoje biografije predaju lično predstavnicima kompanija i na taj način steknu iskustvo u komunikaciji i intervjuima za posao, a nakon odabira i određene veštine u samom poslovanju.

.

Cilj ovog sajma je, pre svega, primena naučenih znanja stečenih na fakultetu zahvaljujući različitim obrazovnim profilima i sticanje praktičnog iskustva koje studenti nemaju prilku da steknu tokom formalnog obrazovanja. Takođe, studentima i mladim ljudima će biti organizovane besplatne radionice, prezentacije kompanija, seminari i treninzi. 

 

Za razliku od prošlog sajma održanog u onlajn varijanti, predstojeći Job Fair biće održan od 7. do 9. marta 2022. godine u hibrindnoj varijanti, uživo u novom delu zgrade Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu i online na sajtu događaja, na kom možete pronaći više informacija o sajmu kao i sve novosti o kompanijama učesnicama.

Na istom sajtu studenti mogu da ostave svoju biografiju u elektronskoj CV bazi, koja će biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Sajam zapošljavanja u Novom Sadu

Exiem sajam zapošljavanja će biti održan na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, 2. i 3. aprila. Samo neke od…

.

Sajam obrazovanja u Beogradu

Sajam EduFair biće održan 10. marta u Beogradu u hotel Metropol. U vremenu u kome tehnologija munjevito napreduje, pa time menja…

.

Bogat koncertni program u Hali 2

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

.

KONTEH - Sajam poslovnih mogućnosti

Udruženje studenata elektrotehnike EESTEC LC Novi Sad organizuje KONTEH - Sajam poslovnih mogućnosti. Ove godine sajam će biti održan u…

.

Atheist Rap slavi 35 godina rada koncertom u Hali 2

Legendardni novosadski bend Atheist Rap obeležiće 6. aprila sledeće godine 35 godina aktivnog sviranja koncertom u Hali 2 Novosadskog sajma. 

.

Goblini i Krankšvester za vikend u Novom Sadu

Predstojeći vikend u Hali 2 Novosadskog sajma obeležiće koncerti legendarnog pank rok benda Goblini i osiječkog hip-hop dua Krankšvester.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo