...
TRENUTNO16:10 - 16:30Rodnopravnost

Društvo

Sajam poslova i stručnih praksi u Nišu

22.02.2022.

Organizacija BEST po četrnaesti put omogućila je studentima, diplomicima i postdiplomcima šansu da lakše stupe u kontakt sa poslodavcima kompanija iz različitih oblasti poslovanja. Reč je o sajmu poslova i stručnih praksi "Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!" u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope Niš – BEST Niš. Studenti koji traže posao ili stručnu praksu će biti u mogućnosti da svoje biografije predaju lično predstavnicima kompanija i na taj način steknu iskustvo u komunikaciji i intervjuima za posao, a nakon odabira i određene veštine u samom poslovanju.

.

Cilj ovog sajma je, pre svega, primena naučenih znanja stečenih na fakultetu zahvaljujući različitim obrazovnim profilima i sticanje praktičnog iskustva koje studenti nemaju prilku da steknu tokom formalnog obrazovanja. Takođe, studentima i mladim ljudima će biti organizovane besplatne radionice, prezentacije kompanija, seminari i treninzi. 

 

Za razliku od prošlog sajma održanog u onlajn varijanti, predstojeći Job Fair biće održan od 7. do 9. marta 2022. godine u hibrindnoj varijanti, uživo u novom delu zgrade Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu i online na sajtu događaja, na kom možete pronaći više informacija o sajmu kao i sve novosti o kompanijama učesnicama.

Na istom sajtu studenti mogu da ostave svoju biografiju u elektronskoj CV bazi, koja će biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Atheist Rap u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

Slavljenički koncert novosadske pank-rok grupe Atheist Rap biće održan u subotu 6. apruila u KC Hala 2 na Novosadskom sajmu.

.

Sajam zapošljavanja u Novom Sadu

Exiem sajam zapošljavanja će biti održan na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, 2. i 3. aprila. Samo neke od…

.

Sajam obrazovanja u Beogradu

Sajam EduFair biće održan 10. marta u Beogradu u hotel Metropol. U vremenu u kome tehnologija munjevito napreduje, pa time menja…

.

Bogat koncertni program u Hali 2

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

.

KONTEH - Sajam poslovnih mogućnosti

Udruženje studenata elektrotehnike EESTEC LC Novi Sad organizuje KONTEH - Sajam poslovnih mogućnosti. Ove godine sajam će biti održan u…

.

Atheist Rap slavi 35 godina rada koncertom u Hali 2

Legendardni novosadski bend Atheist Rap obeležiće 6. aprila sledeće godine 35 godina aktivnog sviranja koncertom u Hali 2 Novosadskog sajma. 

  • 15:40 Prava stvar
  • 15:50 Leto na O radiju
  • 16:10 Rodnopravnost
  • 16:30 Album nedelje
  • 16:40 Vredi pročitati

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo