...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music mix by Anja

Muzika

Atheist Rap u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

03.04.2024.

Slavljenički koncert novosadske pank-rok grupe Atheist Rap biće održan u subotu 6. apruila u KC Hala 2 na Novosadskom sajmu.

.

Na ovom koncertu Ateisti će obeležiti jubilej – 35 godina kontinuiranog stvaralaštva, tokom kojeg su objavili šest studijskih albuma i odsvirali više od hiljadu koncerata širom regiona i Evrope.

Specijalni gosti na koncertu biće njima dragi prijateljski bendovi Mašinko iz Zagreba i predstavnici mladih snaga novosadske pank scene Pet minuta slave.

Organizatori su najavili da će u 20h biti otvorena vrata Hale 2 za posetioce, u 21 na binu izlazi bend Pet Minuta Slave, Mašinko će svoj nastup početi u 21.50, dok će svirka Ateista krenuti u 23h.

Ulaznica za ovaj koncert još uvek ima u prodaji, a zainteresovani ih mogu ih pronaći na svim Gigs Tix prodajnim mestima, kao i onlajn na sajtu benda.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Bogat koncertni program u Hali 2

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

.

Atheist Rap slavi 35 godina rada koncertom u Hali 2

Legendardni novosadski bend Atheist Rap obeležiće 6. aprila sledeće godine 35 godina aktivnog sviranja koncertom u Hali 2 Novosadskog sajma. 

.

Naočare, pojačanje i život na leru

Atheist rap, novosadske pank rok legende sviraju u novoj postavi, a Pop ima naočare! Tako bi sumirano mogao da zvuči razgovor…

.

Pećinkov jednokratni povratak

Jedan od osnivača kultnog novosadskog sastava Atheist Rap, Vladimir Kozbašić Pećinko, punih 18 godina nije se popeo na binu sa…

.

"Iluzije slobode" u subotu u Novom Bečeju

Ovogodišnji festival "Iluzije slobode" biće održan u dvorištu bioskopa u Novom Bečeju, u subotu 18.maja, najavili su organizatori. Na četvrtim…

.

Bogat koncertni program u Hali 2

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

  • 17:50 Prava stvar
  • 18:00 RetroTips
  • 21:00 Music mix by Anja

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo