...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Prijavi se za Studije budućnosti

17.05.2021.

U Beogradskoj otvorenoj školi otvoren je konkurs za upis nove generacije Studija budućnosti! Konkurs za  jednogodišnji, multidisciplinarni obrazovni program Studije budućnosti otvoren je do 15. jula.

.

Foto: studijebuducnosti.bos.rs

Studije budućnosti su obrazovni program na kom se znanje stiče i deli na jedinstven i drugačiji način. To je prilika za radoznale, ambiciozne i svestrane studente da razvijaju kritičko mišljenje, originalnost i volju za saznanjem. Program je namenjen studentima završne godine, apsolventima ili studentima master studija na nekom od beogradskih univerziteta koji će u oktobru imati do 27 godina.

Kroz predavanja i radionice na četiri modula znanja i veština saznaćeš o različitim aspektima budućih promena, steći ćeš nova iskustva i poznanstva i naučiti kako da savladaš izazove sa kojima se suočava generacija budućnosti. Pored toga, Studije budućnosti obuhvataju i Alumni2Students program mentorstva, program stažiranja i izradu završnog projekta.

Kroz sve ove aktivnosti dvadesetak sjajnih mladih ljudi sa različitih fakulteta će raditi na sebi i kroz grupne psihološke radionice, putovati i otkriti svoju ulogu u timu, učestvovati u sportskim aktivnostima i još mnogo toga.

Izbor studenata za Studije budućnosti odvija se u tri faze. Nakon prijave, čeka te testiranje, a onda intervju i konačan izbor. 

Više informacija o programu, načinu i fazama prijave možeš pronaći ovde.

Možda te još zanima:

.

Zoom kafica o karijeri u HR-u

Ako te zanima karijera u HR-u, a ne znaš šta sve ona tačno podrazumeva, ili ako te zanima šta radi…

.

Vibro-akustičko inženjerstvo - novi master program

Univerzitet u Novom Sadu, prvi na ovim prostorima, otvara master program za vibro-akustičko inženjerstvo.U okviru ovog programa možete se opredeliti…

.

Prijavi se na BASF Innovation Hub

Prijave za konkurs iz oblasti održivog razvoja BASF Innovation Hub otvorene su do 30. septembra u ponoć.

.

Amazon protiv lažnih ocena

Amazon je blokirao oko 3.000 online prodavaca koji su povezani sa 600 kineskih elektronskih brendova. Amazon navodi da to nije anti-kineska…

.

Konferencija za IT studente

We are the FUTURE of IT je studentska IT konferencija koja će ove godine biti održana na Zlatiboru, od 11.…

.

Pazi, snimaju te

Nove pametne naočare, koje je  Facebook napravio u saradnji sa kompanijom Ray-Ban, izazvale su zabrinutost Irske organizacija za zaštitu privatnosti…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Leto na O radiju
  • 11:10 Pesma dana

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo