...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Društvo / Obrazovanje

Prijave za Social Impact Awards do 28. maja

01.04.2021.

Otvorene su prijave za sedmi Social Impact Award, internacionalni program za razvoj društvenog preduzetništva u Srbiji, koji pruža mentorsku i finansijsku podršku mladima u razvijanju inovativnih rešenja za probleme 21. veka. 

.

Social Impact Award je jedan od najvećih internacionalnih programa za razvoj društvenog preduzetništva među mladima. Sprovodi se u 14 zemalja na tri kontinenta, a u Srbiji ga organizuje nevladina organizacija "Razlivalište".

Svi timovi i pojedinci koji se prijave do 28. maja prolaze proces selekcije i ocenjivanje stručnog žirija. Na osnovu njihovih glasova, deset najboljih biznis ideja ulazi u finale. Finalisti zatim prolaze kroz period inkubacije - tri meseca intenzivnog rada na razvoju projekata sa dodeljenim mentorima i ekspertima od jula do septembra.

Svi finalisti imaće priliku da na zvaničnoj dodeli nagrada u novembru predstave finalne projekte na kojima su radili tokom perioda inkubacije, a tri najbolja tima očekuju nagrade (1.500 evra početnog kapitala, mentorska podrška i poziv na SIA Summit koji okuplja pobednike iz čitavog sveta).

Pravo učešća imaju svi državljani Srbije starosti od 15 do 30 godina. Projekti koji konkurišu ne smeju da prime formalnu start-up podršku pre konkurisanja. 

Ukoliko želiš da prijaviš svoju ideju, to možeš uraditi tako što ćeš se registrovati na sajtu organizacije

Više informacija o programu možeš pronaći ovde.

Možda te još zanima:

.

Devet godina O radija

Pre devet godina održane su 23. Zimske olimpijske igre. Aleksandar Doba je pre devet godina bio prva osoba u istoriji…

.

EcoMan 2023: I Oradio u trci za očuvanje prirode

Posle uspešne prve EcoMan trke, koja je održana u septembru prošle godine, udruženje Zeleni Sad odlučilo je da ovaj događaj…

.

Zoom kafica o karijeri u HR-u

Ako te zanima karijera u HR-u, a ne znaš šta sve ona tačno podrazumeva, ili ako te zanima šta radi…

.

Vibro-akustičko inženjerstvo - novi master program

Univerzitet u Novom Sadu, prvi na ovim prostorima, otvara master program za vibro-akustičko inženjerstvo.U okviru ovog programa možete se opredeliti…

.

Prijavi se na BASF Innovation Hub

Prijave za konkurs iz oblasti održivog razvoja BASF Innovation Hub otvorene su do 30. septembra u ponoć.

.

Amazon protiv lažnih ocena

Amazon je blokirao oko 3.000 online prodavaca koji su povezani sa 600 kineskih elektronskih brendova. Amazon navodi da to nije anti-kineska…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo