...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Društvo / Obrazovanje

BEST design WEEK

03.05.2023.

Udruženje studenata tehnike Evrope – Beograd, trinaesti organizuje seminar dizajna i brendiranja, BEST design WEEK,  od 13. do 19. maja, koji će biti održan na Fakutetu oranizacionih nauka. Radionice su namenjene svim zainteresovanim studentima koji tek ulaze u svet dizajna i brendiranja, kao i onima koji imaju iskustvo, ali i želju da saznaju nešto novo ili unaprede svoje znanje. 

.

Seminar se sastoji iz šest radionica na kojima se obrađuju grafički dizajn, web dizajn, digitalna fotografija i video montaža. 

Pored radionica, 29. aprila će biti održan i dan predavanja posvećen trendovima savremenog dizajna – Design Insight. Cilj predavanja je da podstakne kreativnost studenata zainteresovanih da se bave dizajnom i brendiranjem, motiviše njihov napredak kroz zanimljiva predavanja predavača i stručnjaka u svojoj oblasti. 

Ovim putem želimo da približimo koje su to mogućnosti, novi proizvodi, alatke i tehnologije u svetu dizajna, fotografije i video montaže. Predavanju će moći da prisustvuju svi učesnici, kao i zainteresovani studenti koji nisu učesnici radionica, uz prijavu. Prijave za učešće na BEST design WEEK-u su otvorene do 3. maja na sajtu bdw.best.rs gde možete naći više informacija o projektu. Sve radionice su besplatne, a po završetku seminara, učesnici će dobiti sertifikat o učešću.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Besplatan seminar o podkastima

Omladinske novine organizuju besplatan seminar o podkastima i pozivaju studente, srednjoškolce i mlade novinare da se prijave. 

.

Seminar za nastavnike o karijernom savetovanju

Nacionalni centar evropske mreže za karijerno vođenje i savetovanje Euroguidance nastavlja da organizuje akreditovane seminare za nastavnike i stručne saradnike. 

.

Unapredi svoje sposobnosti

“Soft Skills Academy - Unapredi svoje sposobnosti” je internacionalni projekat koji EESTEC, Lokalni Komitet Beograd organizuje već 14 godina. Ove godine…

.

Mladi za inkluziju, jednakost i poverenje

Otvorene su prijave za besplatne seminare u okviru regionalnog projekta Youth 4 Inclusion, Equality and Trust (Mladi za inkluziju, jednakost i poverenje)…

.

Otvorene prijave za Međunarodni seminar sajber bezbednosti

Međunarodni seminar sajber bezbednosti 2023. biće održan u periodu od 25. februara do 5. marta u prostorijama Katedre za informatiku…

.

Letnja škola Festivala pomirenja

Letnja škola u okviru Festivala pomirenja “Dare to reconcile: Building peace on the ruins of history” biće održana od 20.…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo