...
TRENUTNO16:10 - 16:20Pesma dana

Društvo / Obrazovanje

Akademija društvenog aktivizma za osobe sa hendikepom

19.04.2021.

Udruženje studenata sa hendikepom organizuje online Akademiju društvenog aktivizma za osobe sa hendikepom koja će biti održana preko Zoom platforme od 27. aprila do 20. maja.

.

Akademija će biti organizovana u vidu jednodnevnih sesija koje će trajati između sat i po vremena i dva sata, a odvijaće se utorkom, sredom i četvrtkom. Za svaku sesiju će biti organizvana po dva termina, tako da, ako nekome ne odgovara prepodnevni termin, može da se uključi u drugi, popodnevni.

U okviru akademije biće reči o društvenom aktivizmu u lokalnim zajdnicama i kreiranju lokalnih politika, o aktuelnim domaćim zakonima i međunarodnim dokumentima koji se odnose na prava osoba sa hendikepom, o društvenom aktivizmu i PR-u i alatima komunikacije za društveni razvoj.

Zainteresovani mogu da učestvuju na svim sesijama, ili da se opredele samo za one koje ih najviše interesuju. Polaznici će na kraju akademije dobiti sertifikate, a osim toga će imati podršku Udruženja ali i još nekih subjekata ukoliko budu imali aktivističke ideje koje žele da realizuju. Osim toga, najmotivisaniji polaznici će moći da nakon Akademije učestvuju i na Školi političke participacije.

Akademija podrazumeva aktivno i angažovano učešće polaznika i nije u formi webinara koji se samo sluša. Biće obezbeđena sva neophodna podrška za učestvovanje poput znakovnog prevoda ili koršćenja četa.

Prijave traju do 20. aprila, a možete se prijaviti ovde.

Možda te još zanima:

.

EcoMan 2023: I Oradio u trci za očuvanje prirode

Posle uspešne prve EcoMan trke, koja je održana u septembru prošle godine, udruženje Zeleni Sad odlučilo je da ovaj događaj…

.

Zoom kafica o karijeri u HR-u

Ako te zanima karijera u HR-u, a ne znaš šta sve ona tačno podrazumeva, ili ako te zanima šta radi…

.

Vibro-akustičko inženjerstvo - novi master program

Univerzitet u Novom Sadu, prvi na ovim prostorima, otvara master program za vibro-akustičko inženjerstvo.U okviru ovog programa možete se opredeliti…

.

Prijavi se na BASF Innovation Hub

Prijave za konkurs iz oblasti održivog razvoja BASF Innovation Hub otvorene su do 30. septembra u ponoć.

.

Amazon protiv lažnih ocena

Amazon je blokirao oko 3.000 online prodavaca koji su povezani sa 600 kineskih elektronskih brendova. Amazon navodi da to nije anti-kineska…

.

Konferencija za IT studente

We are the FUTURE of IT je studentska IT konferencija koja će ove godine biti održana na Zlatiboru, od 11.…

  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:10 Pesma dana
  • 16:20 Popodne na O radiju
  • 16:30 Tehnologija

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo