...
TRENUTNO22:00 - 00:00DiskOradio

Društvo

Forum mladih raspisuje konkurs za prijem novih članova

21.03.2022.

Ukoliko imaš između 18 i 25 godina, zanimaju te aktivizam, omladinska politika i proces evropskih integracija i želiš da radiš na poboljšanju položaja mladih u društvu, onda je Forum mladih pravo mesto za tebe. 

.

Forum mladih raspisao je konkurs za prijem novih članova. Članstvo je na volonterskoj bazi, a da bi postao član ili članica potrebno je da posedušej motivaciju za učenjem i unapređivanjem svojih znanja i veština, da te zanima proces evropskih integracija i omladinska politika, da imaš timski duh. 

Ono što Forum mladih nudi svojim budućim članovima je mogućnost da nauče više o procesu evropskih integracija, evropskim politikama, omladinskoj politici, omladinskom aktivizmu; da steknu veštine pisanja projekta, poslovne komunikacije, organizacije događaja, vođenja društvenih mreža i pisanja istraživačkih radova; mogućnost da učestvuju na događajima i projektima Evropskog pokreta u Srbiji, kao i regionalnim i međunarodnim programima mobilnosti.

Ukoliko želiš da postaneš član Foruma mladih, pošalji svoj CV i motivaciono pismo na mejl forumladih@emins.org. Kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na intervju nakon zatvaranja konkursa.

Konkurs je otvoren do 28. marta!


Forum mladih je programsko telo Evropskog pokreta u Srbiji, a fokusira se na komunikaciju sa mladima o važnosti procesa evropskih integracija i evropskih vrednosti. Nastoji da EU i njene politike približi mladima, ukaže na mogućnosti njihovog uključivanja i uticaja na proces evropskih integracija Srbije.

Forum mladih radi na podsticanju mladih na preduzimanje inicijativa radi aktivnog učešća u društvenom životu, povećanju uticaja mladih pred donosiocima odluka, umrežavanju i jačanju saradnje mladih, mobilnosti u regionu i šire, podsticanju prenošenja znanja i obučavanje mladih o temama od značaja za unapređenje njihovog položaja u Srbiji. Članstvo u Forumu mladih je na volonterskoj bazi i nije predviđena naknada za angažman.


Tagovi

Možda te još zanima:

.

Mladi idu tamo gde ima posla

Kada razmišljamo o zaposlenju, svako od nas ima drugačiju viziju idealnog posla. Najbitniji kriterijumi su mogućnost napredovanja, međuljudski odnosi i…

.

Stavovi mladih o EU nikad gori

Forum mladih Evropskog pokreta raspisao je konkurs za prijem mladih od 17 do 22 godine koji će u narednom periodu…

.

Od ideje do bolje lokalne zajednice

Centralnoevropska inicijativa (CEI) objavila je poziv za konkurs za dodelu nagrade "IMAGINE" namenjene srednjoškolcima uzrasta od 14 do 19 godina.

.

Konkurs: Kako rastu devojčice u Srbiji

Nevladina organizacija Centar E8 organizuje literarni konkurs u okviru projekta Supergrils. Pravo na učešće imaju devojke i mlade žene od…

.

U toku su prijave za Youth Rights Talks

Omladinski program Beogradskog centra za ljudska prava poziva mlade iz Srbije da se prijave za Youth Rights Talks koji će…

.

Prikaži prihvatanje društvene različitosti i osvoji nagradu

Projekat "Mladi" organizuje nagradni konkurs za mlade koji su iz Srbije i imaju između 15 i 30 godina. Cilj je na…

  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 22:00 DiskOradio

Anketa

Zašto je tebi januar najduži mesec ?

Oradio logo