...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music mix by Anja

Društvo

Forum mladih raspisuje konkurs za prijem novih članova

21.03.2022.

Ukoliko imaš između 18 i 25 godina, zanimaju te aktivizam, omladinska politika i proces evropskih integracija i želiš da radiš na poboljšanju položaja mladih u društvu, onda je Forum mladih pravo mesto za tebe. 

.

Forum mladih raspisao je konkurs za prijem novih članova. Članstvo je na volonterskoj bazi, a da bi postao član ili članica potrebno je da posedušej motivaciju za učenjem i unapređivanjem svojih znanja i veština, da te zanima proces evropskih integracija i omladinska politika, da imaš timski duh. 

Ono što Forum mladih nudi svojim budućim članovima je mogućnost da nauče više o procesu evropskih integracija, evropskim politikama, omladinskoj politici, omladinskom aktivizmu; da steknu veštine pisanja projekta, poslovne komunikacije, organizacije događaja, vođenja društvenih mreža i pisanja istraživačkih radova; mogućnost da učestvuju na događajima i projektima Evropskog pokreta u Srbiji, kao i regionalnim i međunarodnim programima mobilnosti.

Ukoliko želiš da postaneš član Foruma mladih, pošalji svoj CV i motivaciono pismo na mejl forumladih@emins.org. Kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na intervju nakon zatvaranja konkursa.

Konkurs je otvoren do 28. marta!


Forum mladih je programsko telo Evropskog pokreta u Srbiji, a fokusira se na komunikaciju sa mladima o važnosti procesa evropskih integracija i evropskih vrednosti. Nastoji da EU i njene politike približi mladima, ukaže na mogućnosti njihovog uključivanja i uticaja na proces evropskih integracija Srbije.

Forum mladih radi na podsticanju mladih na preduzimanje inicijativa radi aktivnog učešća u društvenom životu, povećanju uticaja mladih pred donosiocima odluka, umrežavanju i jačanju saradnje mladih, mobilnosti u regionu i šire, podsticanju prenošenja znanja i obučavanje mladih o temama od značaja za unapređenje njihovog položaja u Srbiji. Članstvo u Forumu mladih je na volonterskoj bazi i nije predviđena naknada za angažman.


Tagovi

Možda te još zanima:

.

Mladi idu tamo gde ima posla

Kada razmišljamo o zaposlenju, svako od nas ima drugačiju viziju idealnog posla. Najbitniji kriterijumi su mogućnost napredovanja, međuljudski odnosi i…

.

Stavovi mladih o EU nikad gori

Forum mladih Evropskog pokreta raspisao je konkurs za prijem mladih od 17 do 22 godine koji će u narednom periodu…

.

Konkurs za omladinske organizacije i medije

Beogradska otvorena škola (BOŠ) raspisuje poziv za podnošenje projektnih ideja (concept note) u okviru programa finansijske podrške partnerstvima između medija i organizacija civilnog društva za…

.

Poziv umetnicima da se prijave na konkurs Evropske prestonice kulture

Fondacija EPK Novi Sad 2022 pozvala je mlade umetnike iz Srbije da se prijave na konkurs "Umetnici. Sad!" i tako…

.

Konkurs za prvi Pocket Globe festival

Otvoren je javni poziv za učešće na konkursu Serbian Globe World Music Festivala Pocket Globe, koji traje do 15. juna…

.

Konkurs za unapređenje zelenih površina i zaštitu od investitorskog urbanizma

Ekonaut i Placemaking Western Balkans oglasili su otvoreni poziv udruženjima i neformalnim grupama građana aktivnim u oblastima zaštite i razvoja zelenih povšina,…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Leto na O radiju
  • 11:10 Pesma dana

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo