...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Društvo / Aktivizam

Trening za omladinske radnike na Avali

11.05.2021.

Somborski edukativni centar uz podršku Evropske omladinske fondacije Saveta Evrope poziva omladinske radnike, lidere i aktiviste iz Srbije, da učestvuju u projektu "From Youth Participation Towards Improved Social Inclusion Policies".

.

U okviru projekta, od 3. do 6. juna 2021. biće održan trening na temu participacije mladih u procesima donošenja odluka, omladinskog rada, kao i na temu evropskih i nacionalnih politika u oblasti socijalne inkluzije. Trening će biti održan na Avali, u studentskom odmaralištu "Radojka Lakić". 

Tokom ovog treninga učesnici će steći znanja na temu politika u oblasti socijalne inkluzije, a na nacionalnom i evropskom nivou, steći će znanja i veštine kada je reč o uključivanju i osnaživanju mladih za veće učešće u procesima kreiranja politika u oblasti socijalne inkluzije. Pored treninga, svi učesnici imaće zadatak da pripreme i realizuju aktivnosti u svojoj lokalnoj zajednici, na teme koje će obrađivati tokom samog treninga. U toku rada, podršku za to pružaće im mentori, kao i projektni tim.

Praktični deo će se pripremati nakon treninga, a učesnici će tokom jula realizovati planirane aktivnosti. Pored toga, nakon treninga učesnici će biti u prilici da daju svoj doprinos kreiranju priručnika na temu politika socijalne inkluzije na nacionalnom i evropskom nivou. 

Sve navedene aktivnosti biće realizovane u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama. 

Poziv za trening otvoren je za omladinske radnike i aktiviste iz Srbije. Za sve učesnike obezbeđeni su smeštaj, hrana, promotivni i radni materijal, kao i refundacija putnih troškova u visini cene povratne autobuske karte.

Da bi se prijavio potrebno je da pošalješ popunjen prijavni formular na e-mail secprijave@gmail.com, a rok je 20. maj 2021. Povratnu informaciju o rezultatima apliciranja, prijavljeni će dobiti do 25. maja 2021.godine.


Možda te još zanima:

.

Zoom kafica o karijeri u HR-u

Ako te zanima karijera u HR-u, a ne znaš šta sve ona tačno podrazumeva, ili ako te zanima šta radi…

.

Vibro-akustičko inženjerstvo - novi master program

Univerzitet u Novom Sadu, prvi na ovim prostorima, otvara master program za vibro-akustičko inženjerstvo.U okviru ovog programa možete se opredeliti…

.

Prijavi se na BASF Innovation Hub

Prijave za konkurs iz oblasti održivog razvoja BASF Innovation Hub otvorene su do 30. septembra u ponoć.

.

Amazon protiv lažnih ocena

Amazon je blokirao oko 3.000 online prodavaca koji su povezani sa 600 kineskih elektronskih brendova. Amazon navodi da to nije anti-kineska…

.

Konferencija za IT studente

We are the FUTURE of IT je studentska IT konferencija koja će ove godine biti održana na Zlatiboru, od 11.…

.

Pazi, snimaju te

Nove pametne naočare, koje je  Facebook napravio u saradnji sa kompanijom Ray-Ban, izazvale su zabrinutost Irske organizacija za zaštitu privatnosti…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Da li ste vratili život na podešavanja pre korone?

Oradio logo