...
TRENUTNO17:00 - 18:00ŠpacirBećar

Muzika

Sprema se brkati vikend u Novom Sadu

14.11.2016.

Zagrebački bend Brkovi održaće predstojećeg vikenda dva koncerta u novosadskom klubu The Quarter, u petak 18. i u subotu 19. novembra.

.

Organizatori su saopštili da je ograničeni pretprodajni kontigent ulaznica za koncert 18. novembra rasprodat, dok ulaznica za subotnji nastup još uvek ima po pretprodajnoj ceni.

Karte se i dalje mogu kupiti po ceni od 800 dinara u centralnoj biletarnici Gigs Tixa u Pariskom magazinu (Kralja Aleksandra, pored Trčike), kao i u celoj Gigs Tix prodajnoj mreži u Srbiji. Broj ulaznica po pretprodajnoj ceni za subotu je takođe limitiran.

Zbog onih koji na koncert dolaze iz najudaljenijih krajeva i koji nisu mogli da nabave ulaznice u pretprodaji, za obe večeri je ostavljen izvestan broj karata za kupovinu na ulazu.

Te ulaznice, po ceni od 900 dinara, moguće je kupiti na dan koncerta od 20,30h, na klupskoj biletarnici Quartera. 

Obe večeri program će svojim nastupom otvoriti bend MinJah Crew iz Novog Sada. Članovi Brkova pozvali su publiku da dođe na vreme u velikom broju kako bi podržala nastup njima prijateljskog benda.

Vrata kluba se za posetioce otvaraju u 21h, a koncert počinje u 22h. Organizatori apeluju da se na koncert dođe na vreme, kako bi se izbegla gužva na ulazu i na garderobi.  

P. N.

Možda te još zanima:

.

Obeležavanje Dana mladih u Novom Sadu i Somboru

Međunarodni Dan mladih, 12. avgust, ove godine biće obeležen zanimljivim događajima u Novom Sadu i Somboru, koji će osim raznovrsnog…

.

Brkove čeka radno leto

Brkovi su već duže vreme prava koncertna atrakcija u regionu. Redovno nastupaju, publika ih želi, a oni sa druge strane,…

.

Cirkus za moderno doba

Da se cirkuska umetnost razvija iz godine u godinu dokaz je i nastup Beta cirkusa proteklog vikenda u okviru programa…

.

Počinje Arsenal fest 07

Večeras u Kragujevcu počinje sedmo izdanje Arsenal festa, sa možda najozbiljnijim i najzvučnijim spiskom izvođača u svojoj istoriji. Kao i…

.

Objavljena satnica PDF-a

Organizatori prvog Palanačkog Dunav Festa koji će biti održan na platou ispred Sportsko-rekreativnog centra "Tikvara" u petak, 16. juna, objavili…

.

Brkovi na Palanačkom Dunav Festu

Palanački Dunav Fest je jednodnevni rok festival koji će biti održan prvi put u Bačkoj Palanci 16. juna ove godine.…

  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 ŠpacirBećar
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo