...
TRENUTNO10:30 - 10:45Tehnologija

Muzika

Slayer i Anthrax 1. juna u Zagrebu

27.05.2016.

Legendarni heavy metal bendovi Slayer i Anthrax sviraće u sredu 1. juna u Zagrebu, u okviru velike svetske turneje na kojoj promovišu svoje nove albume, objavljene posle višegodišnje studijske pauze.

.

Slayer i Anthrax, koji uz Metallicu i Megadeth čine "Veliku četvorku" ili kvartet najvećih bendova u istoriji thrash metala, nastupiće u Paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma.

Neumorni veterani su u ovom paketu jesenas uspešno poharali brojne evropske koncertne prostore, a tokom predstojećeg leta će u toj kombinaciji odraditi svega nekoliko koncerata, uključujući i ovaj u Zagrebu.

Poslednji put publika regionu mogla je da ih vidi takođe u Hrvatskoj, 2013. godine. Slayer su svirali u Tvornici kulture na samostalnom koncertu, dok su Anthrax nastupili ispred Iron Maiden u zagrebačkoj Areni.

U prodaju za ovaj koncert ukupno je pušteno 2.500 ulaznica. U pretprodaji se mogu nabaviti po ceni od 220 kuna (oko 3.600 dinara) na www.eventim.hr. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta cena ulaznica će iznositi 250 kuna.

 

P. N.

Možda te još zanima:

.

Počinje Arsenal fest 07

Večeras u Kragujevcu počinje sedmo izdanje Arsenal festa, sa možda najozbiljnijim i najzvučnijim spiskom izvođača u svojoj istoriji. Kao i…

.

Nedeljni vodič od 06. do 12. maja

Početak maja donosi nam veliki izbor događaja!

.

Ritam Evrope! ove godine od 7. do 10. maja

Ovogodišnja manifestacija Ritam Evrope! održava se od 7. do 10. maja u Novom Sadu i obuhvata četiri događaja. Kakos u…

.

Otvoren konkurs za Nagradu Milan Mladenović 2024

Zadužbina Milana Mladenovića otvorila je konkurs za "Nagradu Milan Mladenović 2024". Pod sloganom "Prijavi svoju stvar" konkurs je otvoren od…

.

Zasviraj na EXIT festivalu

EXIT festival i kompanija Visa su raspisali tradicionalni Play @ EXIT konkurs, u okviru kojeg će ukupno šest izabranih autorskih…

.

Nedeljni vodič od 29. aprila do 5. maja

Prvu nedelju maja zauzeli su praznici, ali pronašli smo nekoliko zanimljivih događaja u toku ove praznične nedelje.

  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana
  • 10:30 Tehnologija
  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 ŠpacirBećar

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo