...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Muzika

Oradio vodič kroz novogodišnju noć

31.12.2019.

Ukoliko još uvek razmišljaš (bolje nemoj) o tome gde ćeš u provod u najluđoj noći, pripremili smo ti izbor iz našeg nedeljnog vodiča.

.

Tradicionalni domček održaće se u domu b-612. Čeka vas žurka koju prave Guilty Pleasure ekipa, Čekaonica i Ogi. Ulaz je 400 dinara, a posle ponoći 600 dinara.

Žurka u KC Labu počinje u 18 časova i trajaće do 2.30 iza ponoći. Nastupaju: Avoid aka Vladimir Aćić, Novak, Z kao Zeljko, Veljko b2 Grmuša. Svako od njih pripremio je specijalne novogodišnje setove, na tebi je samo da svratiš na dobro poznatu adresu Dr. Hempta 2. Kako bi novogodišnje veče proveli u super atmosferi, broj karata je ograničen. Ulaznice u pretprodaji možeš kupiti po ceni od 500 dinara. Karta u novogodišnjoj noći biće 1.000 dinara i broj karata biće ograničen.

Arts&Craft Bazar biće održan u Svilari. Dođite od 14 časova i ispratite 2019. godinu uz jazz, dobru atmosferu i dobro društvo. Izlagači su Zbir kraft pivo, Mangulica, Čokoladne praline, Aktiv žena Vojvodine "Vojvođanka", Vajlants, Kreativna kuhinja, Mira Pucarević pottery.

Knjižara Zenit vas poziva na ispraćaj stare godine. Za vas su pripremili DJ program (new disco, deep house, dnb). Ulaz slobodan.

Žurka uz čuvenu tamburašku atrakciju La banda počinje u Domu kulture, a žurka se nastavlja nastupom benda Osmi dan, nakon njih dolazi DJ Dachony. Ulaz na dnevnu žurku je slobodan, a ulaz na noćnu žurku je 1.000 dinara.

Kao i prošle godine, u Gerili je dnevna novogodišnja žurku. DJ Pako će vas voditi kroz osam sati najkvalitetnijeg disco/pop/rocka, a ulaz je besplatanZa večernje sate, Gerila je pripremila Neon Disco žurku. Karte za novogodišnju žurku su 1.200 dinara.

Bane Arsić, poznatiji kao DJ NIKAD KAO BANE pušta muziku u Shamrock baru. Bane jako voli voli svetlost reflektora (redovni je učesnik kvizova na TV-u) i okušaće se ovaj put kao DJ. Početak u 13 časova. A što se tiče večernjih časova, tu je DJ Šare, koji ponovo vrti ploče.

DJ Tele pušta muziku u Lazinom teletu. Ulaz na večernju žurku se, za razliku od dnevne, plaća 1.500 dinara, a rezervacija stolova je obavezna.

Žurka u Brick baru počinje u podne sa Direct Control AkA Skal (Zoran Lalić). Čovek koji je zabeležio nekoliko izdanja na vinilu, a danas u njegovim setovima možete čuti od Hip Hopa, Electro Funka, do Afro Beata i Boogie zvuka. Za sam doček, zadužena je Kontakt. ekipa sa svojim Funk Kontakt. projektom.

Tradicionalni doček na dva stejdža održaće se i ove godine u Crnom Ovnu i u Klubu kulture "Crna ovca".

Novi Sad dočekuje ponoć na Trgu slobode uz Bajagu i instruktore, Artan Lili i svetski poznatog producenta Mahmuta Orhana, u organizaciji EPK 2021.

Ekipa iz Škripe poziva vas da zaokružite godinu iza od 12 časova do 20 časova. Ulaz je slobodan.

Lep provod i srećna Nova godina!

Oradio ekipa

Možda te još zanima:

.

Novogodišnji vodič

Zvanični doček u Novom Sadu organizuje se u Pograđu Petrovaradinske tvrđave gde vas očekuju tri bine i čak osam koncerata.…

.

Neda Nikolić: Tradicija u novom svetlu

Mnogo je vemena trebalo jednostavnom instrumentu koji postoji u tradiciji gotovo svakog naroda, da izađe iz senke i zauzme mesto…

.

Ne morate u Beč ili Krakov, sjajan doček je i u regionu

Poslednjih godina postalo je popularno da se za Novu godinu ode u neki evropski grad za doček. Uglavnom su to…

.

Gde ćeš za Novu?

Polako se bliži najluđa noć u godini, 31. decembar, datum kada se opraštamo od stare i dočekujemo Novu godinu. Kako…

.

Doček 7530: Zeniteum i pregršt koncerata

Doček Nove godine po Julijanskom kalendaru u Novom Sadu će ove godine biti posebno svečan - te večeri će glavni…

.

Nedeljni vodič od 10. do 16. januara

Nadamo se da ste uspeli malo da se odmorite tokom praznika, jer vas ove nedelje očekuje gomila događaja u okviru…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo