...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Muzika

I ove godine dva dočeka u Novom Sadu

12.12.2019.

Bajaga i instruktori sa kvartetom i horom, Artan Lili, Mahmut Orhan, Let 3, TAPAN Live i mnogi drugi izvođači nastupiće na dva dočeka koji će i ove godine biti održani u Novom Sadu 31. decembra i 13. januara, najavili su gradski čelnici Novog Sada.

.

Među ostalim najavljenim izvođačima i programima su i Irkutska filharmonija sa solistima, Božo Vrećo i Camerata Academica, opera za decu "U cara Trojana kozije uši", Lollobrigida, Elemental, Kralj Čačka, Dado Topić & Time After Time, Goran Trajkoski, Nolah Live, Dejan Petrović sa orkestrom, Svemirko, Biljana Krstić i Bistrik orkestar, prestava trupe Telo kao instrument, KabareBre, Letu štuke, Alitor, Ljubičice, Kinga Glik, Duc in Altum i drugi.

Studenti Scenske arhitekture, tehnike i dizajna sa Fakulteta tehničkih nauka, kao i Novih likovnih medija Akademije umetnosti zajedno sa vizuelnim umetnicima kao što su Rodrigo Guzman Cazares, TKV i drugima pretvoriće Doček 2020. i 7528. u uzbudljivo putovanje kroz grad na čak 50 lokacija, najavili su organizatori.

Svi događaji u okviru Dočeka 2020. biće besplatni, u centru grada, na otvorenom i trajaće tokom čitavog dana, dok će Doček 7528. biti u zatvorenim prostorima, širom grada, u večernjim satima. Ulaznice po promotivnim cenama su u prodaji do 23. decembra i mogu se pronaći na prodajnim mestima Gigs Tix-a.

Sve informacije o izvođačima, satnici, lokacijama, prodaji ulaznica, kao i servisne informacije važne za sam dan oba Dočeka biće na sajtu  http://www.docek.ns2021.rs/.

Možda te još zanima:

.

Novogodišnji vodič

Zvanični doček u Novom Sadu organizuje se u Pograđu Petrovaradinske tvrđave gde vas očekuju tri bine i čak osam koncerata.…

.

Neda Nikolić: Tradicija u novom svetlu

Mnogo je vemena trebalo jednostavnom instrumentu koji postoji u tradiciji gotovo svakog naroda, da izađe iz senke i zauzme mesto…

.

Ne morate u Beč ili Krakov, sjajan doček je i u regionu

Poslednjih godina postalo je popularno da se za Novu godinu ode u neki evropski grad za doček. Uglavnom su to…

.

Gde ćeš za Novu?

Polako se bliži najluđa noć u godini, 31. decembar, datum kada se opraštamo od stare i dočekujemo Novu godinu. Kako…

.

Doček 7530: Zeniteum i pregršt koncerata

Doček Nove godine po Julijanskom kalendaru u Novom Sadu će ove godine biti posebno svečan - te večeri će glavni…

.

Nedeljni vodič od 10. do 16. januara

Nadamo se da ste uspeli malo da se odmorite tokom praznika, jer vas ove nedelje očekuje gomila događaja u okviru…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo