.
Trenutno : Domaća top lista
Radio Gruvanje
 Alma Kovčić
Muzika

"Girls" najavljuje debi album benda Tri kapljice

01.03.2018.

Tri kapljice, ženski rok trio iz Novog Sada, objavile su singl i spot za pesmu "Girls". Spot je premijerno emitovan u emisiji "Bunt" na RTS-u u sredu 28. februara, a neposredno posle emisije postavljen je na oficijelni youtube kanal benda. Spot potpisuje ekipa "Illegal Production" iz Novog Sada.

.

Foto: Vojin Ivkov

Ovim, trećim po redu singlom, Novosađanke su najavile svoj debi album koji je u celosti snimljen i produciran u kultnom novosadskom studiju "Do Re Mi". Album će tokom proleća objaviti Studentski kulturni centar Novi Sad (SKCNS).

Posle ulaska u finale Demofesta u Banja Luci i samo dva objavljena singla, bend je dobio priliku da leta 2017. dva puta nastupi na Exit festivalu. Jednom na "Future shock" stejdžu gde su imale jedan od dva najposećenija nastupa na ovoj bini tokom celog trajanja festivala, a drugi na Mejn stejdžu gde su svojim polučasovnim setom otvorile jedno veče festivala.

Usledio je poziv i za nastup na Koncertu godine koji se svake godine tradicionalno održava u novosadskom Spensu, ali su zbog povrede ruke basistkinje benda bile prinuđene da ga otkažu. Pošto je ta povreda sanirana, bend će uskoro početi sa koncertnim aktivnostima, te planiraju da svoj prvi album koncertno promovišu širom regiona.   

Pogledajte spot za pesmu "Girls":

.
Sezona letnjih festivala je uveliko počela. Sea Star i Revolution su već prošli, ali nas tek očekuju najbolji festivali i najveće…
.
U prošlosti, muzika je bila dostupna samo onima koji su je izvodili ili prisustvovali određenim društvenim događajima. Danas je…
.
Izložbe, promocije, svirke i dokumentarni filmovi protiv najavljenog lošeg vremena...
Program
Kalendar događaja
Jun 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Da li treba dozvoliti biciklistima da voze u pešačkim zonama?