...
TRENUTNO20:00 - 21:00Superoperater

Muzika / Festivali

Winter Fest: Večeras Čupavci i Tu ima zvuka

05.12.2016.

Osim bendova, večeras slušamo i dečji hor, disk-džokeja i uživamo u fotografijama. 

.

Večeras u 18 časova na Trgu slobode nastupiće hor OŠ "Đorđe Natošević" u sklopu manifestacije "Novosadski Winter fest", a kao deo projekta Singing Christmas Tree (Raspevana jelka) na kojem nastupaju dečiji horovi. Gošća Singing Christmas Tree-a biće Agota Vitkai Kučera, operska pevačica i profesorka na novosadskoj Akademiji umetnosti.  

U 19 sati na bini će se pojaviti bendovi "Čupavci" i "Tu ima zvuka", dok će nam od 20 muziku birati DJ Kick Kong. Drvene kućice u kojima možete kupiti rukotvorine, hranu, ukrase, poklone, suvenire, otvorene su od 9 časova.

winterfest1 jpg

Na panoima na Trgu slobode izložene su  fotografije foto reportera Radivoja Hadžića, kao i najznačajnija umetnička dela iz Galerije Matice srpske, Muzeja savremene umetnosti Vojvodine i Spomen-zbirke Pavla Beljanskog. Zvaničnim heštegom manifestacije #NSWinterFest možete da podelite svoje fotografije. Detaljan program pogledajte na zvaničnom sajtu festivala  www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje od  1. decembra do 3. februara. 

M.M. i N.S. 

Možda te još zanima:

.

Iskustvo sa bine mnogo znači u životu

Jedna od stvari koju mladi (ali i ne samo oni) najviše vole je igranje video igara i upravo zbog toga…

.

Sharks Snakes & Planes u Novom Sadu

Bendovi Sharks Snakes & Planes i Čupavci nastupiće 29. marta u novosadskom klubu Soulpeddler.

.

Dža ili bu u Zrenjaninu i Novom Sadu

U okviru promotivne turneje kojom obeležavaju 30 godina svog rada, članovi benda Dža ili bu održaće dva koncerta u Zrenjaninu…

.

Short Reports u novom formatu kreću na turneju

Novosadski bend Short Reports započeo je novo poglavlje sa novom postavkom benda koju čine Nemanja Velimirović, vokal i gitara, i…

.

Panel diskusija o pločama

Američki kutak Novi Sad obeležava Record Store Day uz panel diskusiju sa zanimljivim sagovornicima. U petak 19. aprila sa početkom…

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo