...
TRENUTNO15:00 - 16:00Music Mix by Bea

Muzika

Dža ili bu u Zrenjaninu i Novom Sadu

13.04.2017.

U okviru promotivne turneje kojom obeležavaju 30 godina svog rada, članovi benda Dža ili bu održaće dva koncerta u Zrenjaninu i Novom Sadu.

.

Zrenjaninski koncert biće održan večeras u Lion pubu (Bulevar Milutina Milankovića bb). Cena ulaznice biće 200 dinara, dok će u Novom Sadu Dža ili bu svirati u petak 14. aprila u Shamrock baru (Mite Ružića 5).

Pre njih nastupiće mladi pank rok bend Čupavci, a besplatne pozivnice sa kojima se može ući na koncert mogu se preuzeti u Shamrock baru. Broj pozivnica je ograničen.

Pre nekoliko dana Dža ili bu su objavili i novi spot za pesmu "Zauvek". Spot je radjen u produkciji studija "Fabrika", a korišćeni su i kadrovi sa nastupa benda u emisiji "Tri boje zvuka" RTS-a.

U petak 28. aprila Dža ili bu će u beogradskom Božidarcu održati veliki koncert, koji će biti kruna obeležavanje tridesetogodišnje karijere ovog benda.

P. N.

Možda te još zanima:

.

Arsenal: Za svakog po nešto - za nekoga sve!

Došao je kraj ovogodišnjem Arsenal festu. Poslednje festivalsko veče organizatori su rezervisali za izvođače poput Partibrejkersa, Asian Dub Fondation, Irish…

.

Dža ili Bu u Lazinom teletu

Beogradski rok bend "Dža ili bu" nastupiće 31. maja u Lazinom teletu, u okviru mini turneje povodom novog albuma "Sedma…

.

Muzika koja ljudima prenosi lepu energiju

Iz Zrenjanina je na nedavno održani Festival uličnih svirača doputvao bend Neke face i sa sobom doneo odličnu kombinaciju ska…

.

Prva pametna zgrada u Banatu

Prva pametna zgrada u Banatu, površine oko 500 kvadratnih metara, u koju je uloženo blizu 400.000 evra i u kojoj…

.

Predstave SNP-a u tri grada tokom aprila

Nakon 24. Glumačkih svečanosti "Milivoje Živanović" u Požarevcu, Srpsko narodno pozorište tokom celog aprila putuje po Srbiji.

.

Zašto je voz sporiji od maratonca?

Nedavno je završena rekonstrukcija 96 kilometara pruge od Novog Sada do Zrenjanina, čime je posle sedam godina obnovljena železnička linija…

  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Y2K
  • 15:00 Music Mix by Bea
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo