.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Muzika / Festivali

Volontirajte na Piano City festivalu

14.08.2017.

Festival "Piano City" poziva volontere od 18 do 35 godina da se priključe njihovom timu, a rok za slanje prijave je 15. avgust. Festival će ugostiti više od 60 pijanista iz Srbije i inostranstva, a volonteri će steći iskustva u svim aspektima organizacije festivala.

.

"Piano City" festival, koji se održava od 8. do 10. septembra, obuhvatiće 100 koncerata, dnevne i noćne pijanističke maratone i kućne koncerte. Koncept festivala je da se klavirska muzika iz koncertnih dvorana preseli na ulice i trgove, a svako ko se bavi muzikom dobije šansu da izađe iz anonimnosti i predstavi se svojim sugrađanima na "Piano City" muzičkim okupljanjima.

Kako kažu organizatori iz udruženja "Mistyland", "Piano City" je brendirani festival koji je u Berlinu osnovao pijanista i muzički vizionar Andreas Kern sa idejom da muzikom povezuje ljude sa svih strana sveta. Nakon što je inspirisao hiljade ljudi u Berlinu, Milanu i Napulju, "Piano City" dolazi i u Novi Sad.

Cilj je da i Novi Sad, kao buduća evropska prestonica kulture, postane deo "Piano City" mreže i uvrsti ovaj festival u turističku i kulturnu ponudu grada, po uzoru na velike evropske metropole.

Formular za prijavu volontera nalazi se na ovom linku, a detaljne informacije o festivalu možete pročitati na sajtu www.pianocitynovisad.com.

J. Z.

.
Drugi po redu Novosadski Oktoberfest održaće se ove godine 20. i 21. oktobra u Master centru Novosadskog sajma. Organizatori su…
.
Od ukidanja Foruma za novi ples u Srpskom narodnom pozorištu, savremena igra je u Novom Sadu na vetrometini i, mimo nekoliko vaninstitucionalnih…
.
Autentičan američki trubadur, koji putuje da bi svirao i peva da bi putovao, ove sezone je u uobičajen godišnji raspored ubacio…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2017.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
Anketa

Da li treba dozvoliti prevoz kućnih ljubimaca u javnom prevozu?