...
TRENUTNO14:00 - 15:00Eko linija

Muzika / Festivali

Počinje jubilarni Love fest

02.08.2016.

Deseti Love fest u Vrnjačkoj Banji okuplja neka od nazvučnijih imena regionalnog rokenrola i svetske elektronske muzike. Od 4. do 6. avgusta, na četiri bine nastupiće stotinjak izvođača, a Love fest će i ove godine pokušati da odbrani poziciju među 10 najlepših festivala Evrope. Direktorka festivala Zlatana Pavlović kaže da izjave gostiju dovoljno govore.

.

"Ko god je bio na našem festivalu, bez obzira da li je to prvi put ili dolazi od početka, uvek je isticao tu posebnu atmosferu koja vlada u Vrnjačkoj Banji. Naši sugrađani kao i ostatak centralne Srbije poznati su po domaćinstvu što svi koji dođu obavezno osete", kaže Zlatana. 

Svetski poznati DJ-evi će i ove godine biti okosnica festivala, a Zlatana kaže da su se potrudili da dovedu neke od najatraktivnijih.

Prvo festivalsko veče otvoriće ekipa sa Cocoon etikete na čelu sa Sven Vathom. Uz njega će nastupiti Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, kao i Vlada Janjić, jedan od di-džejeva koji je devedesetih stvorio domaću elektro scenu, koju i danas oblikuje svojim velikim muzičkim uticajem.

Na Fire Stage dolaze i Ben Klock, Pan-Pot, Ellen Alien, Marttin Butrich, kao i Marko Nastić, Marko Milosavljević i Dejan Milićević koji će prvi put posle pet godina zajedno nastupiti i pokazati zašto su i dalje legendarni izvođači na ovim prostorima.

Live Stage je kao i svake godine naklonjen različitim muzičkim ukusima pa će tako tokom tri festivalska dana fanovi hip-hopa imati priliku da čuju nastupe Eda Maajke, Marčela, Stereo Banane, kao i kontroverzne Mimi Mercedez.

Za sve ljubitelje gitarskog zvuka na Live binu dolaze Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Disciplin A Kitschme, Ritam Nereda, Bjesovi, E-Play i Irie Fm.  

Najjeftinije karte za trodnevni Love festival su, kako u organizaciji tvrde, rasprodate, a i onih skupljih nije ostalo još mnogo. Ukoliko volite ovakvu vrstu zabave ostaje vam još jedan dan da se organizujete. Važno je napomenuti da Love fest i ove godine ima kamp u kojem možete boraviti po ceni od 15 evra i osetiti pravi duh festivala u Vrnjačkoj Banji.

P. K.

Možda te još zanima:

.

Čarolija elektoronske muzike ovog petka na Sajmu

U petak 28. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma biće održan novi Green Love festival, drugi put ovog meseca. Nastupiće…

.

Letnji muzički festivali u Srbiji

Izvor: mmf.rs Nastavljamo sa pregledom letnjih muzičkih festivala koje vredi videti, a koji su većinom tokom korone bili na puzi.…

.

Prodaja ulaznica za Love fest počinje 4. februara

Prodaja prvih kompleta za Love fest po najnižoj ceni počinje 4. februara tačno u podne i traje samo do 20…

.

Tehno spektakl 30. novembra na Spensu

U petak, 30. novembra na SPENS-u će biti održan još jedan Green Love festival, a glavne zvezde su Reinier Zonneveld…

.

Dijana Knežević DEE: Muzika je bukvalno sve

Odmah po završetku svog seta na trećoj večeri Love fest-a, Dijana Knežević DEE, izdvojila je vreme da porazgovara sa našom…

.

Lovefest: 72 sata sreće, veselja, ljubavi i ekstaze!

Park u Vrnjačkoj banji tutnjao je do 7 sati, a onda je žurka premeštena na bazen! Tri dana neprestanog rejva,…

  • 12:00 Za i protiv
  • 13:00 RetroTips
  • 14:00 Eko linija
  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo