...
TRENUTNO17:00 - 18:00Radio Grafiti

Muzika / Festivali

Oradio Snapchat – zona zabave i interakcije

06.07.2016.

Zahvaljujući najbrže rastućoj aplikaciji na svetu Snapchat-u, Oradio će vam ove godine omogućiti da zavitirite u one delove letnjih festivala koji su na neki način daleko od očiju posetilaca, ali su intrigantni i zabavni.

Takođe ćemo se potruditi da za vas u snapovima uhvatimo i one događaje na koje niste uspeli da stignete, a ipak biste voleli da ih vidite.

.

Narednih dana u Novom Sadu dešava se jedan on najvećih festivala u regionu Exit, a tokom njegovog trajanja na našem Snapchat-u ćete moći da nam pošaljete pitanje koje biste voleli da postavite vašim omiljenim zvezdama. Ukoliko pratite naš dnevni "Story", primetićete snap koji vas poziva da nam ga pošaljete u chat sekciju.

Naši pratioci moći će tokom jednog Exit dana da na Snapchatu biraju backstage bine koji bi najviše voleli da vide kako izgleda. Moći čete da birate između Fusion, Main i Reggae Stage-a, kao i jednog od najatraktivinijih festivalskih plesnih podijuma, Dance Arene.

Na prigodnim mestima u gradu, kao i u kampu "Exit Village" možete pronaći nalepnice sa Snapchat kodovima O radija. Ukoliko imate problema prilikom skeniranja koda, možete nas pronaći i na search opciji, naš username je oradio.rtv.

Naša Snapchat saga nastaviće se i na Sea Dance festivalu koji će biti održan od 14. do 16. jula u Budvi. Snap on!

M.L. i L.K.

Možda te još zanima:

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

.

Snapchat pomaže da brže napraviš video klip

Možda nećete razmišljati kada sledeći put budete birali zvučni zapis za Snapchat video. Snap je uveo automatske funkcije zvukova koje vam pomažu…

.

Fejsbuk postao mreža za penzionere: Mladi beže glavom bez obzira

Generacija Z (rođeni između 1995. i 2010. godine) sve više koristi internet, ali se broj tinejdžera na Fejsbuku ubrzano smanjuje,…

.

Stories svuda, pa i na TikTok-u

Kako je popularnost TikToka počela vrtoglavo da raste, ostale mreže su požurile kopiraju ovu platformu. Stvari sada idu u drugom…

.

Snapchat: Nova opcija za bolje mentalno zdravlje

Snapchat lansirao je alatku za pretraživanje – Here For You – koja olakšava pronalaženje eksperata koji bi mogli da pomognu u teškim situacijama.

.

Novi filter na Snepčetu

Korinici Snepčeta imaju priliku da koriste novi filter pod nazivom „Time Machine“ koji omogućava da vide mlađu ili stariju verziju…

  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Radio Grafiti
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo